Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед.

...
Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед.
Коментари Харесай

Мет Гала 2020: Звездите пренесоха червения килим у дома - slava.bg

Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед. Тази мантра изповядаха холивудските звезди на прага на най-грандиозното фешън събитие – Мет Гала, което тази година не съумя да се организира поради коронавирусната пандемия.

„ Днес живеем във времена, в които доста хора страдат и са изправени пред неимоверни провокации. На фона на всичко това, отменянето на едно празненство не е нещо съществено “, посочи до болежка откровената основна редакторка на Vogue Ана Уинтур, която обичайно застава зад събитието.

Мнозина медии оповестиха в еуфория през април, че Мет Гала 2020 ще се организира онлайн. Това, несъмнено, няма по какъв начин да се случи, а още в първия понеделник на май, който по традиция е обособен за стилния театър, самата Уинтур го удостовери. Онлайн „ събитието “ се състоя в това тя да призове „ всеки, който счита, че има опция “ да подари за фонда й с Том Форд, който цели да поддържа младите дизайнери, изправени пред банкрут поради рецесията... и осъществяване на Флорънс Уелч. Общо „ галата “ продължи към 7 минути.

Фактът, че аленият килим не бе разпънат пред музея Метрополитън, а цифровите устройства не го построиха в интернет, не спря обаче мнозина в желанието си да се допрян носталгично до това, което трябваше да бъде Мет Гала 2020.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР