Когато мислите, че сте видели всичко, тази снимка идва, за

...
Когато мислите, че сте видели всичко, тази снимка идва, за
Коментари Харесай

VW Golf R със смачкан покрив, забелязан в трафика, сякаш нищо не се е случило

Когато мислите, че сте видели всичко, тази фотография идва, с цел да ни подсети, че животът към момента може да ни изненадва понякога. Може да се каже, че този Golf R от предходното потомство е имал и по-добри дни, защото в този момент, минимум видимостта обратно е значително възпрепятствана от смачкания покрив.

Любопитни сме да разберем какво се е случило с хотхеча, защото долната страна на автомобила наподобява непокътната. Каквото и да се е объркало, колата наподобява в положително механично положение. Е, като се изключи тавана.

С изключение на огънатите колони и смачкания покрив, компактната кола наподобява недокосната, макар че не можем да забележим дали е претърпяла някаква щета начело. Колата е видяна по улиците на Барселона в Испания. Може да се каже, че който и да е бил зад кормилото на това VW, евентуално се надява, че няма да попадне на полицейски патрул.

Въпреки че всички можем да се съгласим, че би било хубаво да има ново Scirocco купе в портфолиото на VW, това не е методът да се направи. Връщането на колата във форма ще коства много пари, защото допускаме, че някои от въздушните възглавници са се отворили, когато покривът се е трансформирал в огромно парче железно оригами.

Да се ​​​​надяваме, че този Golf R ще бъде избавен, макар че с съображение можем да се тревожим за структурната неотстъпчивост на каросерията след случая. От евентуалните сюжети, за които можем да се сетим, най-вероятно дърво е паднало върху покрива на колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР