Когато мислим за обзавежданото и декорирането на банята, мебелите вероятно

...
Когато мислим за обзавежданото и декорирането на банята, мебелите вероятно
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем при обзавеждането за баня?

Когато мислим за обзавежданото и декорирането на банята, мебелите евентуално не са първото нещо, което се появява в мозъка ни. Повечето хора, даже не биха си и помислили за мебели в банята. Как тогава да получим приключен краен артикул, носещ нашата еднаквост? Винаги може да помислим за спомагателни детайли, които да трансфорат банята в прелестно за нас място. 
Съвет № 1
Намерете образно привлекателни мебели, които в същото време са и практични.
Съвет № 2
Черпете ентусиазъм и хрумвания от фешън трендове, от други култури, екзотични места, философии и изкуство. Обърнете внимание и на най-малкия подробност, с цел да създадете тематична баня, в която комбинация и обзавеждане хармонизират в един жанр.
Съвет № 3
Търсете баланс сред суетност и функционалност. Може да желаете да купите нещо, единствено тъй като ще наподобява добре в банята, само че помислете, имате ли задоволително място за тази мебел и връзва ли се с останалата част от интериора?

Помислете за хубави и практични лавици, изключително в случай че споделяте банята си с някого. Можете да ги употребявате, с цел да подредите добре всичките си артикули и това ще ви помогне да организирате нещата си.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА БАНЯ

Помислете за техническите аспекти
Когато купувате мебели, би трябвало да помислите и за нуждата от вода или сила. Например, когато купувате мивка, добре е авансово да помислите и за това, че тя изисква достъп до водоснабдяване.

Когато става въпрос за осветени огледала, ще би трябвало да осигурите електричество за тях. Това значи, че не можете просто да инсталирате мебелите, когато ги купите, евентуално ще Ви е нужно и професионално мнение от монтажник, с цел да сте сигурни, че нищо няма да се обърка.

Стил и дизайн
Дизайнът на мебелите е от значително значение и би трябвало да сте сигурни, че подхожда на естетиката на вашата баня. Изберете обзавеждане за баня, което добавя към този момент съществуващия интериор. Мисленето за пространството е един значим аспект. Ако имате дребна баня, слагането на огромни и солидни модули няма да наподобява добре, да не приказваме, че евентуално няма да имате задоволително място за обемни мебели.

Анализирайте пространството, което към този момент имате и помислете по какъв начин всеки детайл ще промени банята. Измерването на стаята е първото нещо, което би трябвало да създадем, както и да помислим за дребните детайлности, тъй като точно дребните елементи способстват за построяването на цялостната визия.

Цветовите съчетания се не по-малко за подценяване. Например, бялата мебел за банята е очевидният избор в множеството случаи и нормално може да се комбинира с всичко. Разумно е да вземете предвид цветовата скица, която сте употребявали във вашата баня. Например, в случай че изберете по-тъмни оттенъци за нея, можете да си купите сиви мебели. Ако търсите по-близък до природата резултат - кафяво, зелено и сиво са превъзходен избор; за основаване на релаксираща атмосфера - неясно розово и лилава гама, за повече прохлада - синьо и бяло или мента с бяло, за слънчево чувство - жълто; по изискана и консервативна визия - в черно или сиво.

Какви са последните трендове при обзавеждането на актуалната баня:

• Монохромен жанр
• Повече място за предпазване
• Бамбукови настилки
• Каменни умивалници
• Домашен СПА центъра - откраднете хрумвания от обичания си SPA център, в случай че разрешава помещението и финансите - подарете си хидромасажна вана.
• Душове с железни рамки
• Практична керамика - керамични настилки, които са на налични цени, а с помощта на напредъка в технологиите, могат да наподобяват като безценен мрамор, гранит или дърво.

КОЛКО СТРУВА ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА БАНЯТА

Бюджетът за обзавеждане на баня варира, според от качеството и количеството на мебелите. Със сигурност, повсеместен ремонт на баня ще коства сериозна сума, като се стартира с водопроводни и електрически работи, подова настилка, багра, инсталирането на мивка, душ или тоалетна (или и трите), по-късно идват мебели, украшения и несъмнено, щипка суетност!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР