КОГАТО МАСКИТЕ ПАДНАТ… В много случаи човек се оказва точно обратното

...
КОГАТО МАСКИТЕ ПАДНАТ…
В много случаи човек се оказва точно обратното
Коментари Харесай

6 ситуации, в които можете да видите истинското лице на човек

КОГАТО МАСКИТЕ ПАДНАТ…

В доста случаи човек се оказва тъкмо противоположното на това, което споделя за себе си.

Да, мъчно е незабавно да схванеш що за персона стои отсреща ти и да си гарантираш, че няма да сгрешиш в преценката си за него.

За да се предпазите от неприятни изненади, е по-добре да не се доверявате незабавно, а да си дадете време. Наблюдавайте индивида в тези шест базисни обстановки, в които същинското лице се демонстрира доста ясно.

Когато човек се снабди с власт или пари

Веднага се вижда какъв е вътрешният фокус на индивида. Всичко, което е желал и потискал, в този момент ще излезе нескрито.

Човек, който е честен като цяло, няма да промени отношението си към живота и към хората. Но при други хора сдобиването с пари и власт изкарва всичко най-долно и черно на повърхността.

Човек под мощен стрес

Едно е, когато човек деликатно се е подготвил, управлява се и употребява заучени изречения. Съвсем друго е, когато би трябвало да импровизира на момента. Човек става друг, когато се усеща в заплаха или напрегнат.

Затова си коства да обърнете внимание на това по какъв начин човек се държи под стрес.

Например, той търси решение, пробва се да влезе в разговор или упреква всички поред, пробвайки се да нарани другите.

Когато претърпи загуба

Хубаво е да си победител, ласкателно е да получаваш награди и похвали.

Но е напълно различен въпрос по какъв начин човек се среща с негативизма, неприятностите и дали знае по какъв начин да губи. Запазва ли прилична физиономия в такава обстановка, умее ли да признае провалянето си и да си вземе поука от случилото се?

Как човек приказва за другите хора

Колко постоянно човек клюкарства и дали му идва от вътрешната страна да води да такива диалози.

Често този, който доста подлага на критика другите, търси недостатъци, злослови зад тила им, самичък по себе си постоянно е ядосан и отрицателен човек. Такъв субект във вашия вътрешен кръг може да бъде в действителност рисков.

Отношение към слабите и подвластните от него

Пред по-силните и по-високостоящите демонстрира ласкателното си лице, тъй като има съответна цел – да получи нещо от тях. Ако човек се държи по напълно различен метод с тези, от които нищо не може да получи, е нужно да ви светне алената лампичка.

Най-съществено е по какъв начин се държи човек с тези, които са в слаба, уязвима позиция. Затова обръщайте внимание на взаимоотношението с подчинени, с обслужващ личен състав, с възрастни родственици и така нататък

Как се държи човек, в случай че никой не го гледа

Как се държи човек, когато никой не го гледа и никой не го прави оценка, когато няма потребност да очарова някого, когато маските са свалени?

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм :

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР