Когато любовта съществува, няма сила, която да ѝ се противопостави.

...
Когато любовта съществува, няма сила, която да ѝ се противопостави.
Коментари Харесай

Лъжа е напът да раздели Бела и Ники от „Следвай ме“

Когато любовта съществува, няма мощ, която да ѝ се опълчи. Освен едно – лъжата. Взаимоотношенията сред Ники и Бела са повече от сантиментални – той изненадва обичаната си с пикник в парка и двамата са по-влюбени от всеки път. Това, което не му дава мира обаче, е изневярата му с най-хубавата другарка на Бела - София.

Първата му сериозна и същинска връзка стартира с неистина и той взема решение, че би трябвало да признае това на Бела в името на любовта. Ники споделя желанията си със София, която го поддържа и хитро преценя, че това може да е в нейна изгода, с цел да завоюва вниманието му.

В същото време Алекс и Йоан посещават учебния психолог – това е изискването, което шефът им слага, с цел да не ги изключи. Дали враждата сред Алекс и Йоан ще прерасне в другарство?

Ревност изтезава Петя, която не може да си откри място, че Петъо в никакъв случай не е правил жестове към нея, по този начин, както прави с новата му другарка Катя.

Ще признае ли Ники на Бела какво е направил, ще станат ли другари Алекс и Йоан, вижте в новия епизод на „ Следвай ме “ първо във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Фейсбук страницата на поредицата.

Припомнете си какво се случи в „ Следвай ме “ до в този момент:

Любовно провинение трансформира всичко в „ Следвай ме “

Първата целувка на Бела и Ники от „ Следвай ме “ прекатурва всичко

Героите от „ Следвай ме “ пред изключване от учебно заведение

Ники от „ Следвай ме “: Жените са по-сложни и от математиката
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР