Когато купуваме яйца трябва да сме наясно какво значи маркировката

...
Когато купуваме яйца трябва да сме наясно какво значи маркировката
Коментари Харесай

Внимание! Пазете се от тези яйца по Великден

Когато купуваме яйца би трябвало да сме наясно какво значи маркировката по тях. И освен за Великден, а и попринцип за всички яйца, които слагаме на трапезата си всеки ден. Знаехте ли, че можете да се ориентирате по печата по какъв начин тъкмо са отглеждани кокошките, от които са яйцата, закупени от вас? Днес ще ви разкрием кои яйца е добре да избягвате поради метода, по който са отглеждани кокошките и кои яйца умерено можете да сложите на трапезата си.
Вземете едно яйце от хладилника и вижте КОДА на него. Първата цифра демонстрира метода, по който са отглеждани кокошките, след което следва BG – страната, в която са създадени.
 Ако извършите това, до момента в който варите яйцата, няма да се пукне нито едно Ако извършите това, до момента в който варите яйцата, няма да се пукне нито едно
Много скоро следва да се забавляваме цялото семейство, до момента в който боядисваме великденските яйца. Това е единственият ден от годината, в к...
Ако първата цифра е 0: Това значи, че кокошките са от биологично произвеждане, което е и най-чистият и добър вид, който можете да откриете на пазара. Курниците на пилетата се приближават оптимално с тези в дворовете на бабите и дядовците ни, а храната, която одобряват е биологична.
Ако първата цифра е 1: Това са яйца от свободни кокошки, които през целия ден се разхождат из огромни зелени площи. Те се хранят с оптимално близка до същинската за тях храна като не се прибавят изкуствени хранителни субстанции.
Ако първата цифра е 2: Кокошките в този случай се движат свободно в курник и имат достъп до храна, вода и място, където да лежат и да снасят яйца. Осветлението в тези курници се контролира, с цел да се усили продуктивността на яйцата, също по този начин излизането на открито е лимитирано.
Ако първата цифра е 3: Тези кокошки се отглеждат в кафези, които се особено направени по този начин, че притежателите да събират елементарно яйцата и в метода им на развъждане няма съвсем нищо естествено. Те също имат непрестанен достъп до вода и храна, само че не могат да се разхождат и стоят заключени в кафези.
 Kaкво се случва с тялото ни, когато прекалим с яйцата? Kaкво се случва с тялото ни, когато прекалим с яйцата?
Пържени или варени - без значение от това по какъв начин ги консумираме, яйцата съдържат огромно количество холестерол. Лекарите предизвестяват, че н...
Ако имате опция постоянно избирайте яйца от кокошки, които са отглеждани по оптимално най-естествен метод, тъй като и потребните субстанции в продукцията им са в пъти повече от останалите. В супермаркетите всеобщо ще откриете яйца с първа цифра 3, което не трябва да ви изненадва, тъй като там търсенето е огромно и е нужно постоянно да има големи количества, вероятни да бъдат създадени единствено по най-изкуствения метод. Отбийте се в по-малките магазинчета, които оферират същински артикули от селата ни!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР