Когато кръщаваме децата си, ние им даваме идентичност. Трябва много

...
Когато кръщаваме децата си, ние им даваме идентичност. Трябва много
Коментари Харесай

Тези 5 женски български имена отново заслужават да са на мода

Когато кръщаваме децата си, ние им даваме еднаквост. Трябва доста да мислим, преди да изберем името им. Нека не забравяме, че силата на индивида е в името, което родителите са му дали.

Имаме чувството, че през последните няколко години родителите се пробват да измислят все по-необикновени имена на своите деца, само че в действителност не си дават сметка, че по този метод традициите в имената биват заличавани, а не е редно.

Направихме къс лист с имената на девойки, които заслужават още веднъж да са на мода:

Албена

Едно от най-красивите и нежни имена, които Йовков е употребявал в своя роман. Дамите, които носят това име, честват имен ден на 28 март. То е доста звучно и доста красиво. Струва си още веднъж да бъде измежду известните имена.

Невена

Това име е знак на неувяхването. То произлиза от цветето невен, което всеки познава и харесва.

Рада
 Тези 5 женски имена са обичани на българските мъже Тези 5 женски имена са обичани на българските мъже
Кои са обичаните женски имена на българските мъже и с какво ги свързват? Това са обичаните женски имена, които постоянно вършат усещане...

Рада е същински звучно име, което в последно време се среща все по-често. Това име е някак характерно. Още от деца, носещи името Рада, съумяват да се откроят по един доста специфичен и завладяващ метод.

Мария

Едно от емблематичните имена в нашата страна, а и по целия свят. То значи „ обичана ”. Добрата вест е, че до ден сегашен майките и бащите избират това име за своите дребни момиченца и за момента не съществува заплаха от забравянето му.

Лиляна

Име, което символизира непорочност и непоквареност. Много нежно и доста хубав. То произлиза от цветето лилия и дамите, които го носят, са същински късметлии.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР