Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава

...
Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава
Коментари Харесай

Нечуван скандал тресе държавата! Нинова попиля Борисов и Караянчева за

„ Когато Караянчева получи утвърждението на над 2 милиона българи, тогава да разяснява президента “, с тези гневни думи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова стартира статус в персоналния си фейсбук профил.

„ Разцепленията в ГЕРБ са си тяхна работа. Не ни интересуват. Борисов да се оправя “, продължи алената лидерка.

„ На въпрос по какъв начин ще разясня думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е мой беквокал, заявих, че всеки има право на мнение. 

Въпросът е какъв брой тежи то. 

Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който желаете от ГЕРБ, се яви на директен мажоритарен избор пред народа. Ако получат поддръжката на два милиона шейсет и три хиляди тридесет и двама българи, колкото получи президентът Радев, да ги разясняваме. 

Сега просто ще е загуба на време. 

Друго ме разтревожи през вчерашния ден от изявлението на Караянчева и от това на Борисов през днешния ден - какво младо потомство българи желаеме? 

Те приказват пред младежите на ГЕРБ против президента, против водача на опозицията, нахъсват ги с експанзия и отричане и нито дума за обучение на младите, за претовареност, за младите фамилии и децата. 

Обръщам се към тези младежи - вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете по какъв начин да се решат проблемите на вашето потомство.

Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, интелигентен, почтен, деятелен, претендентът ни за кмет. 

И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. 

Чертаем проекти по какъв начин Русе да стане стопански център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре. 

Относно разцеплението на ГЕРБ в Русе - техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя “, отсече Нинова.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР