Когато журналисти задават въпрос към настоящ или бивш съотборник на

...
Когато журналисти задават въпрос към настоящ или бивш съотборник на
Коментари Харесай

Бербо изуми с изказване за Меси и Роналдо

Когато публицисти задават въпрос към сегашен или някогашен съотборник на Кристиано Роналдо или Лео Меси, отговорът постоянно наподобява като по образец. Игралите с португалеца настояват, че той е най-великият, до момента в който тези с аржентинеца - противоположното. И това наподобява изцяло обикновено.

И за следващ път отвън шаблона е не различен, а Димитър Бербатов. Българинът постоянно е обичал да има своя позиция и да я отстоява и по този начин е и при сравнението му Роналдо и Меси. Въпреки че е играл един до друг с португалеца в Манчестър Юнайтед, той счита, че Меси е по-великият футболист.

"Меси е просто най-великият! Роналдо е същински безценен камък, само че Меси е повече мой вид състезател. Той вижда футбола доста ясно. Той може да вкарва, да подава, да основава обстановки. Той е приключеният състезател, може би най-хубавият в цялата история. "

"Ако питате някого по-стар от мен, може да ви каже, че Пеле, Марадона или Пушкаш е по-добър. Но за моето потомство изборът е сред Меси и Роналдо. Те са съвсем идентични, само че има нещо у Лео, което ме кара да викам "Меси! Меси! ", когато виждам Барселона по малкия екран ", съобщи Бербо пред ESPN и въпреки всичко похвали някогашния си съотборник на "Олд Трафорд ".

"Младите момчета пробват да имитират най-хубавите като Кристиано. Копират косата, облеклата, колите и финтовете му. Опитвам се да им кажа, че Роналдо тренираше извънредно доста и оставаше да тренира още повече след подготовка. "

"Той искаше просто да е най-хубавият и всичко останало пристигна при него по-късно. Не би трябвало да имитират нищо отвън терена, би трябвало да се концентрират върху себе си. Роналдо беше страховит в съблекалнята. Понасяше смешки, а Патрис Евра не спираше да се бъзика с всички. Аз бях свенлив и затворен и гледах всичко това в профил ", съобщи Бербо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР