Когато животът ни влезе в рутината на ежедневието, трудно успяваме

...
Когато животът ни влезе в рутината на ежедневието, трудно успяваме
Коментари Харесай

Срещи, от които връзката ни има нужда

Когато животът ни влезе в рутината на всекидневието, мъчно съумяваме да намерим междина за пълноценно време, прекарано с обичаните хора . Искаме - не желаеме, с годините всяка връзка се трансформира в табиет и не можем да чакаме да бъдем прочувствена и изненадваща, както първоначално. Но това не значи, че би трябвало да спрем да оказваме помощ старания за нея.

Уютните вечери вкъщи с обичания човек са избирам свършек на деня за мнозина. А може да го създадем освен прелестен, само че и потребен за интимните ни взаимоотношения, в случай че станем почитатели на настолните игри да вземем за пример. Всяко сходно занимание, което практикуваме с колегата си, усилва близостта посред ни.

Причината за този резултат е в хормона окситоцин, който е прочут като хормон на любовта и привързването. Освен това, когато сме увлечени в игра с половинката , ние споделяме доста повече между тях, в сравнение с когато гледаме някой сериал дружно да вземем за пример.
 Снимка 406765

Уроците по изобразяване или просто една по-необичайна среща, прекарана с вино в едната ръка и четка в другата също има позитивен резултат върху привързаността и привличането. В сходни случаи при мъжете се отделят сред два и два и половина пъти повече оксицотин, в сравнение с при дамите , което изненадва даже учените.
 Гените, хормонът окситоцин и какво общо имат с любовта
Какво общо имат гените с брака

И можем ли да сме обречени на благополучие

По-голямо количество от хормона на привързаността се отделят, когато обаче практикуваме тези занимания за мозъка в друга конюнктура, а не вкъщи. Вече има задоволително клубове и уъркшопове, където можем да поиграем настолни игри с половинката или да сътворим нещо дружно , което ще внесе многообразие освен в всекидневието, само че и във връзката ни, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР