Когато жената прехвърли една определена възраст, тя вече по-трудно вярва

...
Когато жената прехвърли една определена възраст, тя вече по-трудно вярва
Коментари Харесай

9-те грешки на любовта, които зрелите жени вече не допускат

Когато дамата трансферира една избрана възраст, тя към този момент по-трудно има вяра в любовта, романтиката и безконечното благополучие. 

Тя по-скоро става прагматичен реалист и към този момент по-скоро надраства своите предходни версии на любовта, в които би си замълчала, би се преструвала единствено и единствено половинката ѝ да е удовлетворен и благополучен.

Затова хората споделят, че няма нищо по-прекрасно от една улегнала жена, която към този момент знае какво желае от живота и любовта и не се тормози да си го издейства.

Жените, които към този момент имат опит, врели са и са кипели на любовния фронт не могат да бъдат сюрпризирани съвсем с нищо, с изключение на същински чисти и откровени усеща.

Те знаят кои са тези, постоянните любовни неточности, които са допускали хиляди пъти, когато са били по-млади, по-неуверени в женствеността си и по-зависими от мъжете до тях.

Затова в случай че и ти си една от тези надраснали опита си дами, дами с висока прочувствена просветеност и чувствителност, е тъкмо за теб.

А в случай че сега се намираш в сходен развой на нравствен преход, , с цел да схванеш какво не трябва към този момент да си разрешаваш, в случай че считаш себе си за помъдряваща жена.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР