Когато излиза през 2011-а година филмът 270-то място по брой

...
Когато излиза през 2011-а година филмът 270-то място по брой
Коментари Харесай

"Заразяване" от 2011 - плашещо сходен с пандемията от COVID-19

Когато излиза през 2011-а година филмът 270-то място по брой гледания за годината, през тази година лентата е на второ място по брой гледания, означават от Флагман

Трейлър може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=4sYSyuuLk5g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1mLVMDP2lJI5qHz4iamgxXGC9MUmI7zwHkW8qwEvDW3acQUpas_e2XAiA

В последните дни всички приказват за един филм, чийто сюжет изумително припомня протичащото се по света.

Холивудската продукция „ Заразяване “ („ Contagion “) на Стивън Содърбърг споделя за разпространяването на смъртоносна болест, тръгваща от Китай и бързо обхващаща целия свят.

Любопитното е, че лентата е от 2011-а година, а приликите с пандемията от ковид, парализирала планетата в наши дни, са повече от плашещи.

Вирусът, наименуван MEV-1, сходно на COVID-19, потегля от пазар за животни в Китай, а изказванията (както и при нас) са, че причинителят му е прилеп. Заразата се предава бързо посредством досег, а признаците са мощна кашлица и температура.

Сюжетът е основан върху последвалата нервност, суматохата, която се популяризира по-бързо даже от самия вирус, подправените вести и световните последствия върху актуалното общество.

Докато група лекари от Световната здравна организация се борят с пандемията и се концентрират върху създаването на лекарство, популацията е обзето от полуда. Хората всеобщо окупират супермаркетите, разграбвайки стоките от първа нужда, а животоспасяващите медикаменти в аптеките са изчерпани. В последна сметка MEV-1 убива 26 милиона души по целия свят, а краят на кино лентата е отворен.

Приликите сред продукцията на Стивън Содърбърг и протичащото се в наши дни са толкоз шокиращи, че мнозина фенове на тайните теории към този момент се питат дали филмът не е послужил за ентусиазъм на някой болен мозък. Когато излиза през 2011-а година " Заразяване " заема 270-то място по брой гледания за годината. През 2020-а година лентата към този момент е на второ място по брой гледания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР