Когато избираме телефон, всеки се води от своите лични нужди

...
Когато избираме телефон, всеки се води от своите лични нужди
Коментари Харесай

Търсите телефон с голяма батерия? Моторола е насреща със страхотни предложения!

Когато избираме телефон, всеки се води от своите персонални потребности и желания: някои държат на огромен и ослепителен екран, други търсят страхотна камера, за трети най-важна е бързината и мощността… само че макар разликите, всички се сплотяват към едно - ГОЛЯМА БАТЕРИЯ, която да устоя дълго!
Голямата батерия значи независимост - не е належащо да мъкнете външни акумулатори или да се притеснявате, дали телефонът ви ще ви изостави в най-важния миг: посред играта или посред нищото без навигация (и фенерче); да не приказваме пък за служебните и персонални драми, които биха могли да се развихрят, в случай че не отговорите навреме на някое значимо известие, поради прозаичната липса на ток. Така че по какъв начин ви се коства да разполагате с телефон, който да устоя два дни (че и повече)? Това ще рече часове видео, игри, закачки из обществените мрежи или да забегнете нанякъде за уикенда без терзание, че телефонът ще ви съобщи!
 В международен мащаб, Motorola регистрира растеж на приходите на годишна база В международен мащаб, Motorola регистрира растеж на приходите на годишна база
Днес, в отворено писмо Sergio Buniac, президент на motorola, показа какво се случва с мобилния бизнес, откакто Lenovo разгласи финансов...
Ако ви блазни тази опция, то би трябвало да се огледате за телефон по-внушителна батерия:  5,000 mAh или даже повече. Обикновено огромната батерия идва в комплект с телефон от флагмански клас (което ще рече и на внушителна цена); за благополучие Моторола е отсреща със мощни оферти на бюджетни цени.
Ето и няколко телефона, които несъмнено заслужават внимание, в случай че сте на лов за телефон с огромна батерия:
- първенецът в тежка категория с 6,000 mAh батерия!
60 часа. Да, тъкмо по този начин - внушителната 6,000 mAh батерия е най-голямата помещавала се до момента в телефон на Моторола и устоя цели 60 часа! Освен това можете да зареждате батерията турбо-бързо с технологията TurboPower™ 20, която дава часове сила единствено за няколко минути зареждане . Забравете за неуместни външни акумулатори или да се оглеждате хищно за контакт на всички места, където отидете! Водите по-дълги видео-разговори без терзания и без да се оплитате в кабела си, гледате филми или пък пътувате на надалеч умерено и уверени в посоката (е, най-малко в множеството случаи; Гугъл Maps не постоянно са съвършени и може да ви вкарат от време на време в ненадейно приключение).
Но голямата батерия не е единственото изобретение в този страховит телефон! За първи път в Power-линията на серия moto G e прибавен 64-мегапикселов датчик с ултрависока разграничителна дарба, който обезпечава невероятна изясненост и точност на цветовете ; в композиция с технологията Quad Pixel всяка фотография излиза ясна, чиста и ярка с помощта на 4 пъти по-добрата светло-чувствителност! Камерният модул разполага и със датчик за дълбочина и макро (за феновете на детайла), тъй че страхотните фотоси са ви в забрадка вързани!
 Как да изберем най-хубавия смарт телефон за възрастен човек? Как да изберем най-хубавия смарт телефон за възрастен човек?
Днес децата безусловно са закърмени с най-новите технологии и се оправят отлично с всевъзможни умни устройства - смарт телефони, таблети, компютр...
Телефонът напълно скоро ще е разполагаем на нашия пазар на приблизителна цена от 399 лева в свободна продажба.
Ако не ви се чака, ето няколко не по-малко забавни други възможности:   , и . Всички те са от едно потомство с moto g9 power, само че разполагат с 5000 mAh батерия (което си е супер!). Moto g8 също има с какво да се похвали обаче:

- предшественикът на g9 Power с 5,000 mAh и 3 дни занимания!
Предшественикът на moto g9 power също е извънредно успешен избор за търсачите на мощни акумулатори и завършения! Макар и малко по-малка, 5,000 mAh батерия ще ви обезпечи заряд за към три дни, в комплект с четворната камера с изкуствен интелект, 6,4-инчовия Max Vision Full HD+ екран и два стерео високоговорителя, настроени от Dolby® с цел да е цялостно, а освен дълготрайно заниманието. Цената в магазинната мрежа също ще ви изненада прелестно, а телекомите оферират предложения с проект ().
 Quick View екранът на razr 5G - Останете свързани до момента в който живеете за момента Quick View екранът на razr 5G - Останете свързани до момента в който живеете за момента
Motorola провокира същинска гражданска война в мобилната промишленост през не толкоз далечната 2004, когато пусна на пазара първия си razr. За...
- дребният брат на Moto g8 power със същата огромна 5,000 mAh батерия
Лайт-версията на moto g8 power по никакъв начин не е за подценяване: същата страхотна батерия като на по-големия брат, която изкарва до 3 дни с едно зареждане; стриймвайте музика цели 100 часа или гледайте видеа 19 часа. Да не забравяме, че може да издържи над 35 дни в режим на подготвеност ! И всичко това на доста приятна цена от 265лв.!
И като стана дума за учудващо ниска цена, не пропускайте да погледнете и тези два страхотни бюджетни телефона, също приютили голяма 5,000 mAh батерия: и .

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР