Когато имаме анализ, когато седнем да говорим, ще кажа. Ротацията

...
Когато имаме анализ, когато седнем да говорим, ще кажа. Ротацията
Коментари Харесай

Борисов: При ротацията мандатът ще е на ГЕРБ. Като казах за слаби места в МС, визирах и земеделието

Когато имаме разбор, когато седнем да приказваме, ще кажа. Ротацията не е непременно и всичко останало. Нищо в живота не е непременно. Мандатът естествено ще бъде на ГЕРБ. Нали не си представяте да вървят с празен мандат. Нали не си представяте да се унижим по този начин?

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

„ Има подписано съглашение и ние ГЕРБ се придържаме към него. Имам убеденост, че ротацията ще се случи, само че слушам всеки ден нови и нови искания. Затова в този момент връщам тематиката към регулаторите, за какво не бяха заменени, когато имаха болшинство “, добави Борисов.

По отношение на идния митинг на земеделските производители, той разяснява че постоянно са помагали на сектора през годините.

„ Вечерта, когато споделих, че в доста министерства виждам доста много слаба работа, това го виждат всички хора, по тази причина ще проведем доста сериозен диалог, в това число и за земеделие “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Той попита какво е попречило за считана на регулаторите по време на кабинета “Петков ” и тогавашната четворна коалиция.

„ Те можеше да са сменили всички регулатори, когато имаха цялата власт, а не в този момент отново да не престават да приказват за регулатори. Със забавянето на това с години, в този момент мобилните оператори подвигат цените “, акцентира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и идната аудиенция на премиера Николай Денков във Вашингтон и изявлението му в Брюксел.

„ Това, което трябваше да се направи, с цел да има едно такова сполучливо посещаване ние го свършихме в Народното събрание. Единственото, което предизвестявам сътрудниците е да не си приписват това, което Народното събрание е приключил ”, акцентира той.

Борисов съобщи, че страната ни е във „ фантастични връзки със Съединени американски щати “ и разясни, че през днешния ден ще организира среща с премиера, на която ще получи повече детайлности за командировката във Вашингтон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР