Когато има вяра, силите лекуват този човек и стават чудеса

...
Когато има вяра, силите лекуват този човек и стават чудеса
Коментари Харесай

Лечителят Георги Петков: Когато има вяра, силите лекуват – сакати са прохождали, а три неми деца проговориха

Когато има религия, силите лекуват този човек и стават чудеса – аз съм единствено „ маша ” в Божиите ръце
Лечителят Георги Петков е от Горна Оряховица.
Излекувал е стотици хора,
като всяка година пътува до мощни енергийни места в нашата страна.
Именно там, посредством специфични мантри и молебствия, с помощта на своята заложба съумява да помогне на страдащите.
Как се случва всичко това, вижте в изявлението с лечителя и ясновидец Георги Петков.

– Г-н Петков, по какъв начин и по кое време открихте у себе си дарбата да помагате на болните и страдащите?
– Може би към този момент съвсем 25 години се пробвам да оказвам помощ, да церя, само че незабавно споделям, че всичко това е заложено Свише, което след това се отключва. Няма нищо инцидентно, неслучайно ми се даде да посетя и Божи гроб. На хората може да им се стори необикновено, само че на мен непрекъснато ми се явяваше Исус Христос, а точно на Божи гроб от горната страна ми се сподели: “Сега ти отваряме седмата врата, това е вратата на мъдростта и познанието ”.
Там получих първия лъч за България, отново споделям – беше необикновено, няма да се впускам в детайлности, защото е мъчно да бъде осъзнато. И ми се сподели, че когато получа 3-те лъча, тогава България ще тръгне напред.

Вторият лъч го получих на Мадарския конник. И към този момент Господ взема решение по кое време, къде, по какъв начин, коя година ще получа третия лъч.
– Как лекувате болните? Доколкото ми стана ясно, това може да се случи единствено на свято място, по този начин ли?
– Така е, на свято място се случват нещата, като за мен най-силна сила към този момент се получава на Кръстова гора. Има и други такива места в България, които навестявам с групи или самостоятелно с заболели хора. Господ ми даде 12 благ езика, това са езици на иврит, които са ми спуснати Свише. На тези езици стартирам да пея мантри. Вижте, не аз, Светият дух лекува хората. Аз съм просто маша в Божиите ръце. Първо изговарям молебствия, по-късно стартирам да пея тези мантри.

Така подвигам вибрациите на доста високо равнище, Светиите слизат и ето по този начин церя болните. Това е доста мощна Божествена сила. Много чудеса се случиха, може да наподобява необикновено, само че е реалност.
Аз непрекъснато вървя и оказвам помощ, с доста тежки случаи се оправих. Всичко, отново споделям, е по Божие убеждение. Но не всичко зависи от мен и от волята Божия.
Много е значимо човек да има религия. Има ли религия, чудесата се случват, няма ли – не става. Когато има религия, силите лекуват този човек и стават чудеса. Сакати са прохождали. Аз имам излекувани над 500 индивида.

– Г-н Петков, може ли малко по-конкретно и налично да обясните по какъв начин протича един сеанс при вас?

– Когато хората дойдат при мен, аз първо ги почиствам. Минавам през параклиса “Св. Василий ”, дали са ми три доста мощни молебствия – Киприанови, Василеви и за Исус Христос. И по-късно стартирам да пея мантрите, Светият дух слиза и ги почиства, лекува ги. След това върша тези процедури на още две места. Всичко е мисъл и сила, светиите знаят всяка наша мисъл, всяко наше деяние се записва горе. Затова колкото повече положителни каузи вършим на Земята, толкоз по-здрави ще бъдем.

За страдание, народът се е втурнал да прави пари, като че ли всичко се върти в един обаян кръг и затъва, затъва. Но като опре ножа до кокала, идват и плачат. Имал съм доста тежки случаи. Има и такива, на които Господ не желае да помогне. Защото подобен човек през целия си живот е лъгал, мамил, правил е закононарушения даже. Имал съм подобен случай с млад мъж от София.

– Можете ли да посочите някои съответни случаи на излекувани от вас хора?

– Последният подобен беше с едно момче Красимир от Велико Търново, болен от рак. Бог в действителност го излекува, тъй като той ме следваше на всички места, на всички енергийни, Божи места, където ходех. Може би загатнах, в по-тежките случаи карам моите пациенти на Кръстова гора. Всякакви хора са идвали, в това число и с вълшебства, с бесове. Иначе, помогнах на позната за щитовидната жлеза, оправи се с 4 сеанса. След това на щерка й, която 3 години нямаше деца, всичко се оправи, по-късно и на снаха й отново по същата причина. Моята племенница се върна от Италия с голяма киста на яйчника. Заведох я на Чудотворната икона, направихме процедурите и на другия ден, откакто се прибрахме, тя отиде на обзор при проф. Горчев в Плевен, където той откри, че всичко е изчистено, няма нищо останало от това образувание. Излекувах другар с 2 инфаркта, когато по-късно го изследваха, се учудиха на изчистените му кръвоносни съдове. Човекът върви, доста е добре. Търсят ме хора и от чужбина. От Холандия, от Гърция идват, изключително за децата си.

Диетолози изненадващо: Салатата „ Цезар “ е извънредно нездравословна

– Като споменахте децата, какви заболявания при тях най-лесно се повлияват?

– Нощно напикаване, тумори в главата, доста други заболявания. Например три неми деца проговориха. Бог лекува всичко, това е истината, само че е нужна религия. За Бог няма неизлечими заболявания. А децата са най-чистите създания, те са цветята. И отново ще припомня – нужно е това лекуване да се прави на мощно енергийни места, тъй като силата минава и почиства. Изчиства се отрицателната сила и човек оздравява. В по-леките случаи повеждам хората в един параклис във Велико Търново, а с по-тежките мога да се оправя на Кръстова гора най-много.

– Доколкото разбрах, вие нямате цена на услугите си…

– Да, по този начин е. Господ споделя: “Пари няма да вземаш на хората. Кой каквото ти остави, това ”.

Дори от време на време има хора, които страдат, само че нямат средства, тогава Господ ми споделя: “Аз гладен и жаден няма да те оставя ”.

И в действителност би трябвало да вървим по този път, това е нашата задача. А другояче, за следващ път ще го кажа. Ако няма религия, и силите не желаят да оказват помощ на даден човек. Той не се е обърнал към Господ, няма по какъв начин да стане. Затова споделям, че ние, хората, би трябвало да станем по-добри. Но, преди всичко е прошката и любовта. Това проповядват от горната страна. Когато простиш, Господ поема този проблем, той санкционира, не ние. От нас се желае да извиним. А от горната страна споделят: “Трябва да бъдете като братя и сестри, да се обичате, да си помагате ”. Това е пътят към новата ера и съм сигурен, че тя настава. А тези, които не желаят да се трансформират – бандити, крадци, мошеници, за тях Господ споделя, че няма повече прераждане на тази земя.

– Искам да ви попитам дали можете да лекувате кармично обременени хора, в резултат на което са получили и тежки болести?

– По принцип на мен не ми разрешават да се въвличам в кармата. Ако Господ и светиите решат, тогава може да се опита. Ще посоча съответен случай. Дойде жена от София, Красимира се споделяше, болна от рак. Тогава тя беше в група, може би загатнах, само че отново да отбележа, че повеждам и групи от по 30-40 индивида, а последно имах група от 80 души. И ние взехме решение да сложим тази Красимира да спи на леглото на Преподобна Стойна Когато обаче минах около нея и върнах времето обратно, видях, даде ми се по какъв начин прародител й по време на Балканската война коли хора, заклал е доста народ. Казах й това мое привидение, тя удостовери, знаеше историята на рода си, знаеше за този прародител. Оттам идваше наказването за нея като тежка болест.

Въпреки това аз взех решение да опитам да оказа помощ и на нея, да се помоля. Подготвих молитва и споделих: “Господи, в случай че е волята твоя, аз нямам право да се въвличам в кармичното обременяване на Божия раб, апелирам те и така нататък ”.

Направих й процедури. Това беше като едно кръщение за нея. Каквото можах, направих, само че е доста значимо да насочиш даден човек, да му окажеш помощ позитивно и душевен да се почувства добре. Повече не сме се виждали, не мога да кажа какво е станало с нея, дали е оздравяла. Само давам образец за кармично обременяване и за това по какъв начин не може човек да избяга от него. В тази връзка желая да отбележа, че идват и доста хора, на които са им повлияли отрицателно, или както се показваме, правили са им вълшебства. Много такива хора са ме търсили, заболели поради такова въздействие. И на тях оказвам помощ, като по-тежките случаи ги повеждам на Кръстова гора.
Яна БОЯДЖИЕВА
Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР