Когато има такова престъпление, основният въпрос е къде са парите.

...
Когато има такова престъпление, основният въпрос е къде са парите.
Коментари Харесай

Марковски за банкерката: Едва ли се е влюбила така, че да открадне 1 млн. Може да лежи 6 г. и после да си ги харчи

Когато има такова закононарушение, главният въпрос е къде са парите. Фактът на закононарушението е потвърден, оттук насетне стартира издирването на парите, сподели в утринния блок на Нова телевизия юрист Марин Марковски във връзка случая с банковата служителка от Варна, упрекната в присвояването на 1 млн. лв., оповестява Novini.bg.

``
реклама

Жената твърди, че изпратила крупната сума на собствен виртуален другар, който в никакъв случай не била виждала.

Механизмът е отегчителен като бюрократична интервенция, само че е доста значим, тъй като банката би трябвало доста повече да охранява влога. Служителката има право да прави интервенции с влога, само че е трябвало да осведоми друга своя колежка, която да направи инспекция. Такъв е редът, обаче не са го правили, уточни юрист Марковски.

Той означи, че не има вяра в сантименталния детайл в проблема. Едва ли една жена ще се влюби толкоз безпаметно, че да открадне 1 млн.  Нещата там са доста подозрителни – в случай че има въпреки всичко такова нещо и се потвърди, един помощник се санкционира наедно с причинителя ", съобщи юрист Марин Марковски.

Специалистът по право разкри още, че банкерката може да лежи едвам 6 години в пандиза, а след това да си харчи парите. Адвокатът е дал консултация на една от страните по делото и е наясно с обстоятелствата.

" Парите са скрити – следата е скрита и парите са скригти. Парите ги няма. Най-интересният въпрос е, в случай че се скрият парите, това заслужава ли си. Нека да предвиждаме какво ще се случи с нея.

Тя може да получи 18 години, да се понижат на 12 поради съкратеното произвеждане, т.е. може да излезе до 6 години от сливенския затвор. Жената признава, че е отговорна, само че това не значи, че би трябвало да върне парите ", посочи юристът.

Заслужава ли си обаче да лежиш в сливенския затвор за тези пари.Този затвор е издигнат на едно голо поле - това е една тъжна и мъчителна панорама. Вътре в него има ред, има режим, който дефинира, че не си гладен и не мръзнеш. Имаш живот, който е обвързван с биологичното ти оцеляване, само че е трудно. Атмосферата вътре даже да я погледнеш – хората вътре са хора, които не обичат нито книги, нито телевизия. Те са доста осбено по темперамент.

Правят ли се пари от закононарушение. Не си заслужава съгласно криминалистите ", приключи Марин Марковски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР