„Когато има права има и задължения. Аз усещам, че напоследък

...
„Когато има права има и задължения. Аз усещам, че напоследък
Коментари Харесай

Орлин Горанов: Не мога да правя онлайн концерти - slava.bg

„ Когато има права има и отговорности. Аз чувствам, че в последно време приказваме единствено за правата си “. Така огромният актьор Орлин Горанов разяснява спазването на противоепидемичните ограничения у нас пред Българска национална телевизия.

Това тестване е на единствено физическо, само че и психическо

уверен е той, само че остава оптимист: „ Няма ужасно и това ще мине! “.

Именно като резултат от оптимизмът му, в последните два месеца, в които цялото изкуство е под карантина, той пусна две чисто нови свои песни – „ Тунел от самотност “ и единствено преди дни „ Дали? “. Горанов разкри, че „ Тунел от самотност “ напълно не е нова ария, а е стояла в чекмеджето му повече от година и половина. През това време той по този начин и не намерил настроението и порива да я запише. Но дни преди да бъде оповестено изключителното състояние почувствал повод и влезнал в студио. Песента излезе в точния миг, с доста настоящо обръщение за изолацията, в която се постанова да живеем.

Може би всички сме в тунел от самотност сега и от нас какъв брой ще бъде дълъг тунела

съобщи актьорът.

За „ Дали? “ пък разкри, че до последно не знаел по какъв начин ще наподобява клипът към песента, който е продуциран от Игор Марковски. Оставил се да бъде сюрпризиран. Припомняме, че видеото е снимано от 16 от най-хубавите ни артисти от всички генерации.

Под карантина Орлин Горанов работи и по доста бъдещи планове, които го чакат при започване на идващия сезон. „ Аз съм човек, който не стои на едно място.

Ние артистите сме като прахуляк на барабан както се споделя - не обичаме да стоим у дома

обичаме да пътуваме и да се срещаме с хора “, добавя артистът и е безапелационен, че скоро би подхванал пътешестване, взимайки всички защитни средства. „ Пък и на тази корона ще й пристигна краят “, оптимист е той. Не запълва времето си вкъщи обаче с концерти онлайн. „ Защото няма по какъв начин. Концертът е, когато пред сцената има аудитория.

Нашата работа е с противоположна връзка, тя е сила, която се върти. Ако я няма публиката и ние сме непотребни

Работата на актьора е да има жив контакт с публиката “, безапелационен е един от най-обичаните реализатори у нас. Но неналичието на изяви сега не го тормози, тъй като „ изкуството е дълго тичане “. „ Времето и публиката са нашия критерии “, уверен е Горанов, който непретенциозно съобщи, че не може даже да назова себе си създател, тъй като нито написа музика, нито може да твори текстове. „ Аз съм единствено проводник на едни хрумвания “, споделя артистът.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР