Когато Христина от Силистра стана Тита, всички бяха наистина във

...
Когато Христина от Силистра стана Тита, всички бяха наистина във
Коментари Харесай

Тита си призна - дълго мечтаела за чалгата, но се срамувала! Какво мисли за Дара и Гери-Никол?

Когато Христина от Силистра стана Тита, всички бяха в действителност във екстаз. Тя и останалите актьори по това време демонстрираха, че в България може да се прави готина, съвременна музика и тя да не е поп-фолк. Но в последна сметка и Тита записа поп-фолк парче. Как се е решила на този завой?

Истината е, че решението било взето от дълго време, само че осъществяването му било мъчно. Във видео на Алпер Чочев Тита признава, че още с Vivaldi от 2020 година тя и Криско вкарват балканския инструментал, а доста пъти, до момента в който работили дружно в студиото, опитали. 

" В последните години преди да се реша да поема в тази посока нямах самообладание да ми свърши присъединяване и да отида в чалга клуб ", признава Тита, само че и добавя, че се е чувствала много необичайно, тъй като хората я разпознавали и тя се тормозила по какъв начин ще ѝ се отрази на имиджа. 

Виж още: Отговорът от първо лице: Защо Андреа от " Hells’s Kitchen " спря голите фотоси и какви мъже харесва 

" В един миг нещата просто се подредиха и нямаше да бъде необичайно да пусна чалга ария. Криско към този момент го беше направил ", споделя тя. 

Тита разкрива, че пускайки песента, се е тормозила, тъй като е имала какво да губи. 

Тита се върна и към тези години след X Factor, когато с Дара и Гери-Никол са тийн идоли. Като цяло на Тита ѝ беше мъчно да приказва за двете си колежки, само че съобщи, че ги почита, " тъй като са млади и надарени девойки, които имат хъса да се оправят сами с живота, да идващ фантазиите си ".

Виж още: Секси стопанка: Жанета Осипова готви единствено по дантела 

Преди време Дара и Гери-Никол обявиха, че са подготвени да запишат общо парче с Тита, като това изявление се одобри с запаси от Антилопата. " Коментар ще се въздържа да оставя, тъй като аз даже да не одобрявам някого, не бих си разрешила да го наскърбявам, тъй като почитам всеки един човек, който се труди ", съобщи Тита.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР