Когато хората не порастват напълно, те оставят трудната работа на

...
Когато хората не порастват напълно, те оставят трудната работа на
Коментари Харесай

5 Поведения на мъжете, които все още се държат като момчетата във връзките си

" Когато хората не порастват изцяло, те оставят сложната работа на зрялата възраст за тези, които са най-близо до тях. " - Д-р Джил Вебер

Когато влизаме в една връзка връзка, постоянно одобряваме, че сътрудникът ни ще има същият възрастов опит, който и ние, - т.е. той ще бъде толкоз зрял, колкото и ние. За страдание наподобява, че има доста обстановки, в които дамите влизат в връзки с мъже, които просто наподобяват пораснали, а когато това се случи, дамата постоянно е натоварена със задачата да отглежда " едно огромно дете ".

Ако това ви се коства познато, може да желаете да ревизирате тези признаци, с цел да видите дали сте в връзки с непораснало момче. Ако е по този начин, евентуално желаете да разберете какво желаете да вършиме отсега нататък. Да свикнете и да се установите? Или да намерите някого, който е на вашата умствена възраст?

ЕТО 5 ПОВЕДЕНИЯ НА ТАКЪВ ЧОВЕК В ЕДНА ВРЪЗКА...

1. Трябва да „ вървите ” след него

Той не може да си събира облеклата, движимостите, съдовете, нищо. Усещате, че непрекъснато почиствате след него, без значение какво. Взимате мръсното му пране и го поставяте в барабана, или миете мръсните му съдове. Той просто оставя зад себе си буря от отпадък и неща за оправяне и вие сте тази, която би трябвало да играе прислужница.

Спрете и помислете за какво вървите след зрял човек.

Не би трябвало да играете майката или прислужницата на половинката си, по тази причина, в случай че забележите, че сте единственият, който поддържа жилището чист, това може да е алено знаме, че в действителност се срещата с „ пораснало ”дете.

2. Той се паникьосва при споменаването на обвързване

Може да забележите, че всякога, когато се разисква ангажимент, или не дай боже деца, той не наподобява като да се интересува от диалога. Всъщност даже може да наподобява паникьосан. В края на краищата за човекът-дете може да се окаже, че би трябвало да порасне, с цел да има свои лични деца или да се ангажира с колегата си за него е едно от най-лошите неща, които в миналото биха могли да му се случат.

" Възрастните възнамеряват бъдещето и вършат тактики по какъв начин могат да реализират тези бъдещи цели, и подхващат дейности в работа на тези цели. Те не могат да мислят прекомерно надалеч напред, тъй като не са в положение да видят бъдещето си в ясна светлина ", споделя психологът и радио водещ доктор Купър Лорънс.

Затова, в случай че сътрудникът ви не може да преглътне даже малко диалог за бъдещето, това може да е червен байрак.

3. Налага се да му опявате

Никой не обича да му се натяква и никой не обича да повтаря непрекъснато. Но може да откриете, че постоянно му натяквате за всичко, от миенето на съдове до почистването на хола. Той ви споделя, че ще направи нещо и би трябвало да му напомняте още веднъж и още веднъж, само че в края на краищата... просто не го прави, а по-късно се извинява или се стартира де се нервира, че му повтаряте. Спора постоянно свършва с отчаяние. Ако това ви звучи познато, най- евентуално живеете или се срещате с огромно дете.

4. Той постоянно заобикаля сериозен диалог

Ако има нещо неправилно в връзките ви, първият ви инстинкт може да е да седнете с колегата си и да проведете сериозен диалог. Въпреки това, когато сте по отношение на мъж - дете, евентуално ще откриете, че той заобикаля сериозните диалози като чумата. Когато се опитате да говорите за нещо съществено, " той го удря на смешка, трансформира тематиката, преглежда телефона си или обръща топката към вас, като ви споделя какво неверно вършиме вие в връзките ", прибавя доктор Вебер.

Може би в никакъв случай няма да достигнете до сериозния диалог, тъй като последното нещо, което порасналото дете - сътрудник желае, е да приказва и да се оправи с неприятното си държание.

5. Той към момента се държи като в гимназията

Ако сте с колегата си и наподобява, че ползите му не са се развили още от междинното учебно заведение, може би сте с мъжа - дете. Той постоянно пуска майтапи и се радва единствено на тинейджърски комизъм, а всичките му ползи и занимания се въртят към неща, от които се е интересувал като дете.Той може и да не знае по какъв начин да води зрял диалог, без да се майтапи или да се пробва да се опълчи. Може да започнете да се чувствате като майка му, а не като негова половинка. Това е неоспорим знак, че имате връзка с неузрял мъж.

Заключителни мисли

Зрелите, възрастни дами желаят връзки със зрели мъже. За страдание, за мъжете наподобява по-приемливо да порастват и узряват по-бавно, което слага доста дами в връзки с мъже, които към момента претърпяват детските си, славни дни. Ако установите, че сътрудникът ви демонстрира всички признаци на мъжа - дете, тогава може би е време да поставите ултиматум или да намерите възрастен, който е подготвен да работи като подобен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР