Когато хитовото радио шоу Клубът за закуска“ нае нов домакин,

...
Когато хитовото радио шоу Клубът за закуска“ нае нов домакин,
Коментари Харесай

Звездният DJ Envy на „Club Club“ се адресира на фалшивите слухове съ-домакинът Джес Тилъс беше излязъл, преди дори да дебютира

Когато хитовото радио шоу „ Клубът за закуска “ нае нов хазаин, комикът Джес весело-след това взе шоуто Ваканционна отмора, преди тя да дебютира в ефира, почитателите лъжливо теоретират, че е уволнена.

DJ Envy - който е хазаин на шоуто от старта си през 2010 година - споделя, че хипотетичният спор е имал домакините да се смеят.

„ Мисля, че една от най -смешните теории беше, когато се върнахме от ваканцията… Казаха, че [Джес] работи един ден и беше уволнен този ден “, сподели завистта на страница шест.

Той добави за комика в Балтимор: „ Имайте поради, че тя въобще не работи. Тя не е била в града и няма да бъде до 5 февруари. Чуваме доста подправени вести и тези мразещи мнения. “

Той сподели, че лъжливите клюки, че радостният (известен още като Джесика Мур) към този момент са изскочили онлайн, когато „ бяхме в средата на нашата фотосесия “, с цел да разпространяваме новия състав.

радостно, която замества обичаната на почитателите Анджела Йе, първо разгласи, че ще се причисли към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР