Когато говорим за сникърсите като обувки, веднага ги асоциираме със

...
Когато говорим за сникърсите като обувки, веднага ги асоциираме със
Коментари Харесай

Как да направим сникърсите стилна ежедневна обувка? Открийте...

Когато приказваме за сникърсите като обувки, незабавно ги асоциираме със спортуване или градски жанр на обличане. Модерният дрешник наложително би трябвало да съдържа най-малко един или два чифта маратонки. Ежедневния стайлинг се отличава със семпла функционалност, практичността е приоритет. Всеки детайл, включително и обувките, е зависещ на мотото елегеантността да е пропорционална на удобстовото. Или казано по различен метод - нерядко търсим комфортната, а не хубавата обувка. Нека забележим обаче дали е допустимо да получим и двете.

Маратонките като моден фешън аксесоар?

Свикнали сме да одобряваме сникърсите като спортни обувки, само че те от ден на ден си пробиват път в модата. В резултат на това можем да ги забележим освен по стадионите или във фитнеса, те стават част от ежедневния аутфит. Комбинираме ги с панталони, поли и рокли, а по-смелите даже ги съчетават със сако и даже костюм. И по този начин, какво можем повече да кажем по този въпрос.

Първо, неправилно включваме в една обща категория всички ниски спортни обувки - маратонки, кецове, сникърси. Те имат своятя специфичност, макар че образното подобие е повече от очевидно. Сникърсите са с ниска равна гумена  подметка, за разлика от маратонките, които постоянно са с атрактивни подметки, комбиниране от технологии и новаторски дизайн. Друга незначителна, само че присъща разлика се открива във връзките - сникърсите са с плоски връзки, вид ленти от плат. При тях няма закопчаване с цип или велкро. Ако можем да обобщим, сникърсите са по-елегантната и стилна версия на спортната обувка. Нерядко горната част е от кожа, което им придава тип на класическа публична обувка.



Защо споделяме, че това са оферти, които допълват съвършено класическия дрешник? Като представител на категорията спортно-елегантни обувки, те действително могат да бъдат част от ежедневното облекло. Подходящи са за офисния аутфит или за разформироване с другари в почивните дни. Практически можете да ги носите през съвсем цялата година без най-горещите или студени месеци. Те придават на цялостния ви тип една самобитна немарливост, която е свежа и непринудена. За градската среда сходно лъчение е прекомерно особено. Затова можете да видите мъже и дами във всякаква възраст, предпочели удобството на сникърсите пред строго формалните обувки или моделите на висок ток. Панталони или поли, няма да сбъркате, в случай че комбинирате тези облекла с обичания си чифт. Колкото до чорапите, можете да избирате съгласно усета или настроението си

Smart casual -чували сме за този жанр на обличане, нали? Той набира все по-голяма скорост в градската мода и както можем да предположим, сникърсите са неделима част от него. Изготвянето на цялостна визия, залагаща на публични, само че не прекомерно строги облекла и кожени спортни обувки с равна подметка към този момент се приема за обикновено от доста мениджъри и чиновници дотолкоз, че да се предлага като фирмено облекло. За разлика от комбинацията маратонки -костюм, която към момента среща опозиция у мнозина. В корпоративния свят прекомерната чудатост не се възприема добре.

Класически или модерно?

Ако се върнем към историята на сникърсите, ще забележим, че те не са на повече от стотина години. За това време обаче получават доста разпространяване първо измежду мъжете, а след това и при двата пола. Предпочитани са поради своята семпла, само че стилна висия. Елегантността на моделите отлично се вписва в ежедневния жанр на обличане. Можете да заложите на тях, ако бягате от сковаността на формалните облекла. Как да изберем своя чифт? Ето едни чудесни оферти:.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР