Когато говорим за политики за възрастните хора, е ясно, че

...
Когато говорим за политики за възрастните хора, е ясно, че
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Увеличението на пенсиите се постигна благодарение на БСП

Когато приказваме за политики за възрастните хора, е ясно, че с помощта на Българска социалистическа партия се реализира нарастването на пенсиите и идната актуализация от 1 октомври, съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Ловеч Вяра Емилова по време на среща с жители от района. Тя разяснява, че други партии се пробват да скачат на политическата писта на Българска социалистическа партия, само че хората доста добре знаят, че левицата е била общественият дирек в ръководството. 
" Средно увеличихме пенсиите от декември 2021 година с 12,8%, от юли 2022 година - с 26%, обществената пенсия се увеличи от 370 лева на 467 лева По-висок към този момент е и междинният размер на пенсиите и той доближи 669 лева Увеличихме  размера на обществената пенсия за напреднала възраст от 170 лева на 247 лева Социалните пенсии за неработоспособност и добавките за ветераните от войната бяха увеличени с по 45% ", напомни Емилова.
" Това, което от Българска социалистическа партия ще създадат за възрастните хора в идващия парламент, е от октомври междинната пенсия ще стане 722 лева, а таванът на парите за напреднала възраст ще се усили до 3400 лв.. Българска социалистическа партия ще упорства за нарастване на добавката от Учителския пенсионен фонд от 0,33% до 0,5% от размера на пенсията, както и увеличение на вдовишките добавки на 30% ", акцентира Емилова.
Българска социалистическа партия сподели отвореност към младежите с готовност да трансформират България, съобщи претендентът от листата на Българска социалистическа партия във Велико Търново Цвета Галунова в тв изявление. Ако не сменим посоката на мислене, в случай че не стартираме да търсим нещата, които ни сплотяват, а не тези, които ни разделят, надали ще има ярко бъдеще пред България, безапелационна е тя. 
" Възраждане " ме изключиха поради неодобрението да беседвам с другите парламентарни групи. Влязох в политиката, с цел да преследвам и пазя избрани дела. Смятам, че единственият метод да се преборя за тях е посредством диалогичност и посредством обединяване ", изясни Галунова.
Моите дела са по-голям % от Брутният вътрешен продукт за просвета, повече българска музика в родния ефир и повече средства за музеите, галериите, читалищата, театрите и оперите, заключи Галунова. 
" Призовавам младежите да не бягат от политиката, тъй като тя не e мръсно нещо, изключително в случай че се прави от чисти хора. Пълнейки Народното събрание с чисти хора, ние можем да променим образа на политиката ", безапелационна е Галунова. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР