Когато говорим за изневяра, обикновено имаме предвид мъжете. Просто сме

...
Когато говорим за изневяра, обикновено имаме предвид мъжете. Просто сме
Коментари Харесай

10 причини за женската изневяра

Когато приказваме за невярност, нормално имаме поради мъжете. Просто сме привикнали с мнението, че поради своята половост, желанието постоянно да впечатляват дамите и да се потвърждават, мъжете са тези, които прегрешават. От дамите сходно държание е ненадейно и недопустимо. Но дали е по този начин?

Проучване на обществени психолози открива, че близо 60% от дамите по света не изключват опцията да изневерят, при избрани условия. Фактът е, че изневярата допуска съществуването на рецесия в връзките и може да докара до цялостното им разрушение.

Каква е разликата в подбудите сред мъжката и женската невярност? Може ли да има разнообразни аргументи за блудничество? След като ви започнахме с 10-те най-чести аргументи за мъжката невярност, ето кои са обстановките, които могат да накарат и една жена да кръшне от правия път.

1. Чести раздели

 10 аргументи за женската невярност

Може би наподобява малко необичайно, само че честите раздели са една от главните аргументи за женската невярност. Това нормално се случва, когато мъжът напрактика не си е вкъщи – поради продължителни командировки, оставане до късно в офиса или чести уикенди за риба с приятелите.

Нормално е празното легло да припомня на една жена какъв брой е самотна в действителност. Като прибавим и обостреното чувство за бързо отминаващия си живот, не се изненадвайте, в случай че половинката ви реши да се почувства още веднъж мечтана в непознати прегръдки.

2. Недостатъчна непосредственост

 10 аргументи за женската невярност

Отстрани всичко може да наподобява съвършено – тя има скъпа кола, огромен апартамент, красиви облекла. Но под целия този искра е допустимо да се крие неналичието на нещо извънредно значимо – близостта с обичания.

Тук даже не става въпрос за секс, а за тези мигове на внимание, които са толкоз значими за дамата – нежни докосвания, ласки, сантиментални мигове дружно. За множеството дами такава непосредственост е просто нужна и когато те са лишени от нея, е обикновено да стартират да я търсят другаде.

3. Емоционална раздалеченост

 10 аргументи за женската невярност

Известен факт е, че дамите са прочувствени създания. Ето за какво за тях е значима освен физическата непосредственост, само че и цялостната прочувствена поддръжка. Ако една жена усети, че нейният мъж последователно се отдалечава от нея, тя ще схване това като същинска опасност за бъдещите им връзки.

Подобно развиване на връзката мъчно може да се дефинира като невярност, само че в обезверен опит да продължи напред, е допустимо една жена да потърси прочувствена задоволеност другаде.

4. Отмъщение

 10 аргументи за женската невярност

Може да се каже, че когато една жена е засегната от измяната на обичания човек, изневярата ѝ оказва помощ да възвърне душевния си покой. След като тя изневери и половинката ѝ ще страда, че даже повече.

С сходно противопоставяне дамата сякаш получава своя късмет за отмъщение. Обаче! Дори да решите да отмъстите по сходен метод, евентуално няма да забравите обидата. Затова по-добре поговорете, обсъдете обстановката, която ви е наранила, даже поискайте опрощение.

5. Ниска самокритика

 10 аргументи за женската невярност

Ниското самочувствие може да окаже огромно въздействие върху държанието на някои дами. Това обаче не значи безусловно, че те ще изневерят на обичания си човек.

Ако брачният партньор е задоволително подсъзнателен и наясно със страховете на дамата си, той ще ѝ обезпечи нужното внимание, ще я подари с любовта си, тъй че тя да се увери в сигурността на връзката и в никакъв случай да не изпита нужда от измяна.

6. Желание да приключи връзката

 10 аргументи за женската невярност

Много постоянно, когато една жена желае да приключи връзката си, от която е разочарована, тя изневерява. Понякога в взаимния живот има обстановки, в които и двамата сътрудници са наясно, че има рецесия в връзките им, само че никой не се осмелява да инициира раздялата.

Съпружеската измяна постоянно се употребява като мотив за преустановяване на връзката. Не звучи доста зряло, само че ще се изненадата какъв брой доста хора го вършат. Много по-полезно и за двамата би бил един сериозен диалог и разискване на проблемите. Дори по-късно да установите, че нямате бъдеще, най-малко ще се разделите с достолепие.

7. Кризата на междинната възраст

 10 аргументи за женската невярност

Кризата на междинната възраст не подминава никого и дамите не са изключение. За разлика от мъжете обаче, те изпитват по-голямо безпокойствие от настъпващата напреднала възраст. Често, в опит да скрият страховете си от загубата на качества, които до момента са ги карали да се усещат привлекателни, те се вземат решение да изневерят.

В непознатите обятия те копнеят да се почувстват още веднъж млади, красиви и секси, както преди. Имайте поради обаче, че сходно държание може да докара до разлъка с обичания човек, а за вас ще остане единствено вярата, че ще съумеете да изградите нови взаимоотношения с различен човек.

8. Парите

 10 аргументи за женската невярност

Приходите могат да окажат съществено въздействие върху връзките сред сътрудниците. Тривиално, само че поради редовно безпаричие, доста дами стават раздразнителни и неудовлетворени от живота. Засилва се желанието да намерят излаз от обстановката. Един от вероятните способи е в нова връзка със състоятелен господин, което да реши всичките финансови проблеми на дамата.

9. Скука в леглото

 10 аргументи за женската невярност

С течение на времето сексът може да се трансформира в отегчителен и еднообразен акт – същите пози, същите звуци, същата конюнктура, същият мъж. В такива обстановки доста дами вземат решение да потърсят на непознато място малко конспирация и нови безредици в половия си живот.

За да се избегне сходно развиване на връзките бъдете експериментатори в леглото – сменяйте позите, ситуацията, организирайте си ролеви игри. Не забравяйте, че изненадата работи извънредно позитивно на женското либидо.

10. Чувството за недооцененост

 10 аргументи за женската невярност

На множеството дами нормално се пада тежката отговорност по поддържането на дома – почистване, гладене, пране, готвене, грижа за децата, извършване на покупки, посрещане на посетители и какво ли още не. С времето може да се появи чувството, че от брачна половинка, тя се е трансформирала в елементарна прислужница.

Затова изкушението да се потърси романтиката отвън дома не е изненадваща. За да не се стига до сходна обстановка, не е належащо да напуснете работа, с цел да сте до жена си. Просто оценявайте и благодарете на брачната половинка си за всичко, което тя прави за вас.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР