Когато Google представи своите картографски приложения с тези невероятни сателитни

...
Когато Google представи своите картографски приложения с тези невероятни сателитни
Коментари Харесай

Google Earth показва как се е променял Сан Францико през годините

Когато Гугъл показа своите картографски приложения с тези невероятни сателитни гледки, от Mountain View не си представяха, че поставят основите на първото пътешестване във времето. Чрез фотосите, които платформата натрупва на карти на градове, някои от тях датиращи отпреди 80 години, хората за пръв път имаха в ръцете си инструмента, способен да ни покаже как лицето на Земята се трансформира от десетилетие на десетилетие. 

Гугъл Earth без подозрение е най-добрият метод да пътуваме, изключително в този момент, в непрестанно редуващи се интервали на меки и твърди ограничаващи ограничения, написа. Благодарение на обиколките си с екскурзовод и на обстоятелството, че можем да посетим всеки ъгъл на Земята, той се трансформира освен в учебен инструмент, само че и в авариен клапан, най-малко до момента в който не можем да пътуваме безвредно. 

Гугъл Earth за Android крие занимателна функционалност (в момента пробна, бел. ред.), която ви разрешава да фиксирате даден град на картата и да видите посредством снимков материал по какъв начин той се е променял. 

Сан Франциско е един от тези градове, за които има възможност да се види по какъв начин се е трансформирал, включвайки поетапно допълнителни квартали към своята урбанизирана част. Повече вижте във видеото.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР