Когато G-Class 2019 бъде показана на Автомобилен салон Детройт’18, той

...
Когато G-Class 2019 бъде показана на Автомобилен салон Детройт’18, той
Коментари Харесай

G-Class: Мечтата на мнозина българи става много по-луксозна

Когато G-Class 2019 бъде показана на Автомобилен салон Детройт’18, той ще предложи позната форма, като дизайнът ще е постепенен, а не революционен. Но както виждате от фотографията, интериорът ще направи голям скок напред във връзка с дизайн, технологии и комфорт.

Първото нещо, което се вижда, е модерният дигитален екран, който обгръща в едно приборното табло и централната подпора. Конфигурацията е същата като при новите E- и S-Class, приютявайки два 12,3-инчови екрана. Някои версии с по-ниски равнища на съоръжение ще се оферират със общоприети скоростомер и оборотомер, по-малък екран сред тях и единствено един 12,3-инчов екрана в дясно.

Самото арматурно табло резервира извънредно дребната си дълбочина по отношение на челното стъкло. От двата му края има два високоговорителя на аудио системата Burmester, чийто дизайн копира дизайна на разположените върху предния похлупак мигачи. Воланът е взет още веднъж от E- и S-Class. За пръв път G-Class ще се предлага със „ срязан” в долната част волан, който ще е част от интериорния пакет AMG Line.

Формата на именитите кръгли фарове на G-класата е отразена от четирите вентилационни отвора на таблото. Изключително необятната централна подпора минава в тунела, разделящ предните седалки, на който са ситуирани две поставки за чаши и пред тях е тачпада на системата COMAND. Там са и хромираните бутони за блокаж на диференциалите.

Другата огромна оригиналност начело е увеличената ширина: по към 4 см повече в региона на раменете на лидера и пасажера до него. Новата G-Class не е доста по-широка от сегашния модел, само че самото купе е доста по-добре конфигурирано, с цел да не изтръпвате, до момента в който седите в него. Добавени са и към 4 см в региона на краката начело.

Последният индикатор е повишен фрапантно за пасажерите откъм гърба. Задните седалки са издърпани по-назад, като по този начин са отворени спомагателни 15 см в региона на краката. Седалките се разделят в съответствие 40/60, като даже се накланят за по-добър комфорт. Вратата на багажника е останала същата, а аварийна гума още веднъж е инсталирана върху нея.

Качеството и материалите също е на качествено ново равнище, като Mercedes ще оферират благоприятни условия да персонализирате интериора по собствен усет и желание, в случай че не сте задоволен от пакетите AMG и Designo.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Uber заплашва нефтодобивната индустрия повече от електрическите автомобили

Забраната на мотори с вътрешно горене в Калифорния се възнамерява за 2040 година

Volvo XC40 води, а не следва (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР