Когато Европейският парламент седне да пише резолюция, независимо за коя

...
Когато Европейският парламент седне да пише резолюция, независимо за коя
Коментари Харесай

Джамбазки: Аз имам проблем с ОМО Илинден, с това турският да е втори официален език при избори

" Когато Европейският парламент седне да написа резолюция, без значение за коя страна се написа, в пакета си вървят Истанбулски конвенции, всички малцинства, които ви хрумнат по света, еднополови бракове, това си е една матрица, в която единствено сменят името на страната, която желаят да наплюят и се почва с тези неща ", съобщи Ангел Джамбазки, евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация, в съботния утринен блок на Българска национална телевизия.

Според него хората от " Да, България " прелестно знаят какво ще се случи, само че " са подготвени в жаждата за власт да се върнат назад в държавното управление на Борисов, от което бяха част, и в този момент го плюят по меко казано противен метод ". По думите на евродепутата те са подготвени да признаят всички малцинства, ОМО Илинден, каквото пристигна. И изрично съобщи, че " Да, България " не е дясна партия, откакто гласоподава дружно с леви такива, както и със зелени, либерали.

Тази резолюция се употребява предизборно, уверен е в мнението си евродепутатът.

" Аз нямам проблем, че " Демократична България " и Българска социалистическа партия поддържат спогодба, еднополови бракове и т. н. - те имат право на това, това не е проблем. Аз имам проблем с ОМО Илинден, аз имам проблем с втори формален език турски по време на избори - с това имам същински проблем ", засегнат е Джамбазки.

Според него това е фракционизъм и опасност за българската нация. И упрекна евродепутатите от опозицията, че са вкарали в резолюцията тези тематики за ОМО Илинден, за турския език, като акцентира, че нямат място там.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР