Когато една и съща стока на световноизвестен бранд в Preonow

...
Когато една и съща стока на световноизвестен бранд в Preonow
Коментари Харесай

Мустафа Ахмедов и уникалната платформа Preonow за стоки и услуги на половин цена

" Когато една и съща стока на знаменит бранд в Preonow е на 50% по-ниска цена от па­зарните водачи в дадена категория - това се назовава резултатът Preo.

 

 е платформа за авансово платени поръчки, която основава общественост от постоянни клиенти и лоялни снабдители.

 

Платформата цели да провокира промяна във „ веригата на доставки “ в световен мащаб, като направи самия клиент част от нея. Добре познатото разбиране pre-order към този момент е във всички сфери на бизнеса, даже и на микронив Клиентите не заплащат за евентуалните опасности на доставчиците, които се калкулират в ценообразуването и по този начин получават стоките и услугите доста по-евтино ".

За тази нова платформа споделя Мустафа Ахмедов, създател и основен изпълнителен шеф на preonow.com пред сп. Форбс.

Той напомня, че 80% от потребителските кошници при електронната търговия са изоставяни, защото клиентът не стига до заплащане заради разнообразни аргументи.

В Preonow няма кошница, тъй като едно е повече от нула. Когато не бърза, клиентът има опция да съпостави цените и на други платформи и тогава да се върне в Preonow и да спести, трансформирайки извършването на покупки в икономисване, тъй като получавате повече за по-малко пари, споделя още Ахмедов.

Платформата е фокусирана върху пла­нирането както на фирмен, по този начин и на фамилен бюджет. Всяко юридическо лице може да се записва като търговец и да предлага своите стоки/услуги.

 

Доставчиците на артикули и услуги към този момент имат платформа, на която могат да разгласяват своите предложения под формата на предплатен цифров портфейл, който пък е подобаващ с изключение на за самостоятелните консуматори, по този начин и за голям брой компании, които търсят многообразие във типа на обществените придобивки на чиновниците си - посредством прекачване на Прио точки съгласно желанията на всеки чиновник.

" Платформата е с бизнес модел без аналог по света. Буквално с Preonow във веригата на доставки има нов състезател – Негово Величество КЛИЕНТЪТ. Kлиентът влиза там, като предплаща покупката си и дава 100% предвиди­мост на търговците ", разкрива смисъла на новаторската концепция Мустафа Ахмедов.

" Знаете ли, че 80% от потреби­телските кошници при електронна­та търговия са изоставяни, просто клиентът не стига до заплащане пора­ди разнообразни аргументи. В Preonow няма кошница. Това е още една отличител­на линия. Така решаваме проблемa с „ изоставените кошници “ и споделяме на търговците, че едно е повече от нула. Когато не бърза, клиентът има опция да съпостави цените и на други платформи и тогава да се върне в Preonow и да спести, превръщай­ки извършването на покупки в икономисване. Това е и нашето мото ", споделя пред Форбс Мустафа Ахмедов.

И разкрива формулата на триумфа: " Preonow е уника­лен ИНСТРУМЕНТ за агресия. Без ин­вестиции търговците ни влизат на непознати пазари, само че със същата лекост и чужденците влизат на нашия пазар! Preonow понижава въглеродния от­печатък на бизнеса върху околната среда. Вече всяка стока си има получа­тел, преди да е била създадена ".

Ползата за потребителите е забележима - получавате повече за по-малко пари.

Preonow е използвана във всички сфери. Доставчиците на стоки/услуги към този момент имат платформа, на която могат да разгласяват своите предложения под формата на предплатен цифров портфейл – Микро портфейл. Подходящ е за дарове, както и за компании, които търсят многообразие във типа на обществените придобивки на чиновниците си. Чрез прекачване на Прио точки съгласно желанията на всеки чиновник това е по-лесно от всеки път.

Първата инвестиция в Preonow.com е получена от фонда „ Витоша венчър партнърс – фонд I “, сътрудник на ФНФ.
Сега екипът възнамерява да започва и румънска платформа.
Едновременно с това започваме договаряния с вложители за втори рунд на инвестиция, с която целим да се утвърдим в България, декларира още Ахмедов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР