Когато е на 26 години, Кристъл решава да се омъжи.

...
Когато е на 26 години, Кристъл решава да се омъжи.
Коментари Харесай

Пиеше толкова виагра, че оглуша. Съпругата на Хю Хефнър разказва

Когато е на 26 години, Кристъл взема решение да се омъжи. Женихът обаче е много „ по-голям “ от нея. За да бъдем точни – разделят ги цели шест десетилетия. Младоженецът не е какъв да е пенсионер, а самият Хю Хефнър, създател и издател на списание Playboy, предприемач, трансформирал себе си в легенда, знаменит хедонист.

Кристъл е последната му брачна половинка. Тя остава с него до гибелта му през 2017 година, само че не получава кой знае какъв брой от голямото му положение. Може би и това е една от аргументите да споделя за взаимния си живот с именития издател.

Кристъл е създател на книгата, която излезе неотдавна.

Естествено, главната тематика в нея е животът ѝ в имението Playboy, където попада през 2009 година, написа TheGuardian.

Три години по-късно тя се омъжва за Хефнър. Така той за следващ път затвърждава пред целия свят облика си на неотклонен ухажор и познавач на женската хубост. Но този искра е единствено за пред камерите. Животът в имението му надалеч не е толкоз радостен, колкото наподобява. Освен това Хеф, както го назовават всички дами към него, е могъщ манипулатор, който държи всичко да се случва както той желае, съгласно книгата на Кристъл.

Естествено, има ги и празненствата на Playboy, на които се събират богати, известни и надарени. Жените като Кристъл, така наречен „ зайчета “, са украсата в живота на Хефнър и поддържат имиджа му. Той им се отблагодарява с прехрана, запознанства с високопоставени хора и радостен живот. Но и изисква от тях доста.

„ Влезеш ли един път в имението, е доста мъчно да намериш пътя на открито “, написа в книгата си Кристъл.

Тя не е първата жена, която приказва за тъмната страна на Хефнър. Кариса Шанън, която също се водеше гадже на издателя, дружно със своята сестра-близначка, описа, че е правила аборт от него. Сузи Крабачър, също живяла в имението, твърди, че Хефнър я е дрогирал и изнасилвал. А Холи Мадисън, дългогодишна другарка на издателя, описа в книга през 2015 година, че е била толкоз депресирана, че обмисляла да се самоубие в банята.

Разликата сред разказаното от тях и изказванията на Кристъл е в това, че тя е имала пряк достъп до Хефнър. Освен това съместният им живот се случва в интервал, в който издателят към този момент е в преклонна възраст, т.е. и здравословните проблеми, и особеностите на характера му са доста ясно изразени.

Преди да заживее в имението Кристъл няма доста опит. Родена е в Аризона, а по-късно се мести със фамилията си във Англия. Баща ѝ умира, когато е на 12 и двете с майка се връщат в Съединени американски щати. В идващите години живеят оскъдно и в непрекъснати ограничения.

„ Големите звезди от това време бяха хора като Памела Андерсън и аз ги смятах за мощни и обичани. Когато заживях там, видях какво значи да имаш достъп до хора с власт и ми се стори ужасно. Но в един миг стартира да става тясно. Мисля, че дамите с проблеми се стремят към такива обстановки. Нямам пояснение за какво. Трябва да се върна в университета и да изучавам още логика на психиката “, споделя Кристъл.

Според нея нормалният петъчен ден в имението е изглеждал по следния метод – всички девойки би трябвало да се приберат в 6 вечерта, а отклонения от този вечерен час не са разрешени. Не им се позволява да работят, само че пък Хефнър ги строява, с цел да им раздава дребни суми пари за джобни. Кристъл твърди, че даже когато води един сезон от хитовото риалити The Girls Next Door, отдаден на живота в имението, тя не получава съвсем нищо.

Кристъл се среща с Хефнър през 2009 година, само че прекарва години в имението, през които се издига в йерархията. В последна сметка става „ гадже номер едно “. Тогава стартира да се усеща „ значима “, както сама споделя. Но с това идват и отговорностите. Като да вземем за пример седмичният секс с Хефнър.

За него това е доста значимо и с цел да е в положение да го прави, взима големи количества виагра. Дотолкова, че изгубва слуха в едното си ухо, твърди Кристъл. Това въобще не е нехарактерен признак. От години има данни, че виаграта може да аргументи неочаквана загуба на слуха. А в тази ситуация с Хефнър става дума и за постоянна корист.

„ Правех неща, които не ми харесваха. Не се усещах физически привлечена от 80-годишен мъж. Но просто се пробвах да се оправя “, споделя Кристъл.

Само две години след женитбата, т.е. през 2014 година, тя открива, че болна – сложена ѝ е диагноза лаймска болест. Освен това има проблем и със силиконовите импланти в гърдите. Премахва ги, а по това време Хефнър стартира да губи интерес към нея. Тя взема решение да се концентрира върху кариерата си. В края на живота си издателят ненадейно взема решение да ѝ остави в завещание къща и няколко милиона $.

Днес, от позицията на времето, тя твърди, че Хефнър е бил един уединен човек. Казва, че е бил доста добър в това да се обкръжи с красиви дами, само че в живота му в действителност не е имало обич.

Съвместния си живот в Хефнър тя разказва по този начин: „ Не беше връзка, а работа “.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР