Когато Дженифър Кръмбли застана на съда по време на процеса

...
Когато Дженифър Кръмбли застана на съда по време на процеса
Коментари Харесай

Майката на стрелеца в училище в Мичиган беше призната за виновна в редки случаи. Сега баща му отива на съд.

Когато Дженифър Кръмбли застана на съда по време на процеса за непредумишлено ликвидиране през февруари, майката на стрелеца от учебно заведение в Мичиган Итън Кръмбли допусна, че безвредното предпазване на огнестрелните оръжия на фамилията е под надзор на един човек: нейния брачен партньор, Джеймс.

" Това беше по-скоро негово нещо ", свидетелства тя, " тъй че го оставих да се оправи с това. Не се усещах удобно да поставям ключалката това. "

Въпреки опита й да трансферира виновността върху него, защото синът им употребява полуавтоматичен револвер, платен от Джеймс Кръмбли, с цел да убие четирима съученици от гимназията през 2021 година, журито в последна сметка я откри отговорен – първият път в Съединени американски щати, когато родител е измамен под наказателна отговорност за пукотевица в учебно заведение, осъществена от детето им.

Джеймс Кръмбли, 47, в този момент получава своя ден в съда в необичайния случай. Процесът против него по идентично обвиняване в четири обвинявания за непредумишлено ликвидиране – всяк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР