Когато делото за развод започнало, мъжът огласил своите неволи, а

...
Когато делото за развод започнало, мъжът огласил своите неволи, а
Коментари Харесай

Мъж изгони гаджето си заради лоша хигиена, воняла като крава

Когато делото за бракоразвод почнало, мъжът огласил своите несгоди, а съдията имал задоволително положително подушване, с цел да вземе решението за броени минути

Ежегодно двойките потвърждават какъв брой тънка е в действителност границата сред любовта и омразата. На всеки два брака в града се случва по един бракоразвод. Зад сухата статистика обаче се крият и доста рядкости. Примерите са доста.

Ср​ед най-фрапиращите случаи е по какъв начин пловдивчанин изискал да се разведе с жена си, тъй като тя отказвала да се къпе. По време на съжителството им той неведнъж опитал да й намекне внимателно, че излъчва мощна и неприятна миризма и би трябвало да употребява банята. Явно намеците му не са се увенчали с триумф и той подал молба за бракоразвод. Още п​о-интересн​а била обстановката ​в съда. Жената чакала извън, а минаващи юристи и магистрати се споглеждали, пробвайки се да схванат за какво " вони като в краварник “, оповестява " Марица ".

Когато делото почнало, мъжът огласил своите несгоди, а съдията имал задоволително положително подушване, с цел да вземе решението за броени минути. Следващото съвещание обаче закъсняло заради удължено време за проветряване. Пр​и различен чудноват случай основната героиня е младоженка, която чакала най-щастливото събитие в живота си месеци наред.

Точно в деня на сватбата обаче паднал дъжд и задухал мощен вятър. Лошите атмосферни условия унищожили грима и прическата на младоженката. Разочарована от външния си тип, булката решила да анулира сватбата. Това хвърлило в смут родителите й поради конфуза с пристигналите посетители. В последна сметка, една от служителките на Оперативна програма „ Радостни обреди “ взела нещата в свои ръце и съумяла да успокои булката да се наслаждения на момента с усмивка.

Други младоженци си поискали изнесен обред. В уговорения час обаче мъжът пристигнал мощно почерпен. Заради огромните страсти прекалил с чашката. Със сигурност обаче не е объркал името на булката, защото бракът бил сполучливо подписан. Като вселенски град, в Пловдив все по-често под венчило минават и чужденци. В множеството случаи те не схващат какво се случва, нито пък схващат речите на формалните лица. Усмихва се, кима и на места някой му превежда, каквото е дочул. Когато обаче пристигна моментът на заветното „ Да! “, при въпрос: „ Взимате ли тази жена за своя законна брачна половинка? “, младоженецът мълчи или пък се усмихва.

При сходни обстановки нормално булката сръчква мощно обичания си и му дава знак, че би трябвало да се съгласи. В един от случаите обаче сръчкването било толкоз мощно, че младоженецът подвил колене и се свлякъл на пода. Сред забавните персонажи на сватбените ритуали са свекървите. Те не са привикнали различен да управлява нещата и постоянно пробват да командват и подреждат на чиновниците на Оперативна програма „ Радостни обреди “ какво и по какъв начин да вършат.

Една майка на жених обаче станала за смях поради питата, която трябвало да разчупи, след това да потопи в мед и най-после да зареди булката. Възрастната жена обаче нарамила питата и седнала на масата да похапне. При една от сватбите в Пловдив пък се наложило да бъде извикана кола за спешна помощ. Причината - бащата на булката се развълнувал дотолкоз, че примрял на ритуала. Лекарите пристигнали стремително и свестили индивида, който по-късно имал опция да се наслаждения на церемонията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР