Когато чуем името Casio, веднага се сещаме за оригинални часовници,

...
Когато чуем името Casio, веднага се сещаме за оригинални часовници,
Коментари Харесай

Най-добрите бюджетни часовници Casio

Когато чуем името Casio, незабавно се сещаме за истински часовници, които са налични, извънредно надеждни и даже малко новаторски. Знаете ли, че даже и със непретенциозен бюджет, можете да откриете страхотни модели Casio, които да паснат идеално на вашия персонален жанр и да покрият всичките ви потребности? Нека разгледаме някои от най-хубавите оферти под 180лв:
Casio F-91W: Неподвластната на времето класика
Касио F-91W е типичен дигитален часовник, прочут със своята елементарност, устойчивост и функционалност. Дизайнът му въплъщава безвременно увлечение, като го прави главен аксесоар както за всекидневно носене, по този начин и за фенове на дейния метод на живот. С компактната и лека структура на корпуса, Касио F-91W предлага невиждан комфорт за ежедневно носене. Резиновият корпус и каишката подсигуряват резистентност против ежедневни удари и драскотини, правейки го подобаващ за разнообразни интензивности от спорт до ежедневни задания.

В сърцето на F-91W се намира неговият благонадежден дигитален кварцов механизъм, осигуряващ тъкмо премерване на времето с минимални отклонения. Цифровият екран разполага с явен, елементарно четим формат, който показва време, дата и деня от седмицата на взор. Часовникът включва и спомагателни функционалности като будилник, хронометър и сигнал на всеки час, което усилва неговата деловитост за ежедневно прилагане.
Casio MQ24-7B: Елегантност и простота
Casio MQ24-7B е грациозен аналогов часовник, който се отличава с типичен дизайн и ненадмината функционалност. Със своята минималистична визия и изчистен циферблат, този часовник дава ясно и елементарно четимо проявление на времето. Корпусът и каишката от полимер дават издръжливост и резистентност на всевъзможни ежедневни удари и износвания. MQ24-7B разполага с акуратен кварцов механизъм, осигуряващ тъкмо премерване на времето, което го прави благонадежден аксесоар за всекидневна приложимост. Този моден модел  съставлява освен удобен аксесоар, само че и елегантно допълнение към всяка визия.
Casio W-800H: Създаден за приключения
Casio W-800H е комфортен и функционален дигитален часовник, предопределен за дейни хора, които ценят надеждността и комфорта. Със своята издръжлива резинова каишка и корпус, този часовник е подобаващ за носене при разнообразни спортни и ежедневни действия. Дигиталният екран дава ясно четимо проявление на времето, датата и деня от седмицата. Освен това, W-800H разполага с потребни функционалности като тревога, хронометър и автоматизиран календар, които вършат ръководството на времето по-лесно и комфортно.

С водоустойчивост до избрана степен, този часовник е съвършен за носене при фитнес тренировки, плуване и други водни спортове. Независимо дали сте на път или в спортния зал, Casio W-800H е благонадежден сътрудник за отчитане на времето във всяка обстановка.
Casio G-Shock DW5600E: За непреклонните
Иконичен дигитален часовник, прочут със своята несравнима устойчивост и функционалност. Този модел е знак на здравината и устойчивостта на G-Shock серията, основан да устоя на най-екстремните условия. Със своята впечатляваща резистентност на удари и трептения, DW5600E е съвършен за спорт и деен метод на живот.

Цифровият екран обезпечава ясно проявление на времето, в това число функционалности като дата, ден от седмицата и сигнал на всеки час. Със своята водоустойчивост и опция за премерване на време във водни условия, този модел на мъжки часовници CASIO е непрестанен сателит при спортни занимания или просто за всекидневно прилагане. Независимо дали сте на премеждие в гората или на плажа, Casio G-Shock DW5600E е благонадежден и моден аксесоар за всевъзможни завършения.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР