Когато човечеството е изправено пред трудности с мащабни последици, някои

...
Когато човечеството е изправено пред трудности с мащабни последици, някои
Коментари Харесай

Будистки монах предсказал коронавируса преди 100 години

Когато човечеството е изправено пред компликации с огромни последствия, някои се пробват да проучват настоящите събития, а някои, да вземем за пример, да търсят отговори в предишното.

Местни медии в Китай внезапно си спомниха, че събитията са изцяло предсказани от будистки духовник на име Зигонг. Свещеникът видял „ идването “ на ковид преди 100 години и го записал, с цел да не загуби получената скъпа информация.

В Китай сходни пророчества са неразрешени, защото опонират на настоящата в страната комунистическа идеология. Въпреки това китайците, живеещи в Съединените щати, разгласиха в мрежата цялостния текст на това знамение, превеждайки го на необятната общност на британски. Освен това показаната информация беше приспособена към актуалния календар.

Пророчеството на будисткия духовник за 2020 година

През 2020 година цялостен Китай ще плаче, обстановката ще бъде толкоз неприятна, че Нова година няма да бъде чествана. Ще пристигна чума и даже дивите животни ще се скрият в планините. Първо чумата ще пристигна в Китай, а по-късно ще се популяризира по целия свят.

Продуктите ще нарастнат, тъй че не всеки ще може да ги закупи. Лодките ще потънат под водата. През тази година, по време на жътвата, скакалците ще дойдат и ще унищожат всички култури. Когато скакалците унищожат реколтата, димът и огънят ще избухнат от земята, а реките ще наводнят всичко.

Освен това монахът написа, че с цел да оцелеят, хората би трябвало да бъдат по-обединени, да натрупат доста злато и храна, а също и да споделят с тези, които обичат.

Изследователите считат, че първата част от пророчеството стартира да се сбъдва, защото Китай към този момент е потърпевш. Освен това, съгласно пророчеството, чумата би трябвало да се популяризира в целия свят. Тогава ще има вулканични изригвания и трусове, а последната част от прогнозата приказва за Големия потоп.

Е, можем единствено да следим развиването на събитията и да вършим верните заключения.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР