Когато беше обявено, че ще има нова глава от Сексът

...
Когато беше обявено, че ще има нова глава от Сексът
Коментари Харесай

Истинската история зад загубата на слух на Стив

Когато беше оповестено, че ще има нова глава от " Сексът и градът ", почитателите на сериала се развълнуваха и имаха в действителност огромни упования към събирането на Кари, Миранда, Шарлот и Саманта още веднъж.
 Крис Нот, Тузаря и изрязаната сцена от
Пореден удар против Крис Нот

Какво решение взеха продуцентите на " Просто ей по този начин "

Гледайки оценките на " Просто ей по този начин ", мъчно можем да кажем, че сериалът е съумял да удовлетвори феновете. Едва 29% е рейтингът на сериала в, което по стандартите на уеб страницата го прави " негоден ".

Но пък сигурно на всички почитатели им е било прелестно още веднъж да видят обичаните си герои в деяние. Дейвид Ейгънбърг също се завърна в ролята си на Стив, половинката на Миранда (Синтия Никсън).

Прави усещане обаче, че създаделите на " Просто ей по този начин " са решили да създадат нещо много забавно с героя му. Още от първите епизоди излиза наяве, че Стив е почнал да губи слуха си.

Пред Vanity Fair Елиса Зуритски, една от сценаристките на сериала, изяснява, че в действителност тази смяна в Стив е въодушевена от самия Дейвид Ейгънбърг, тъй като самият артист страда от загуба на слуха.
 Сам Асгари,
Ролята в " Просто ей по този начин ", която Сам Асгари не получи

Половинката на Бритни Спиърс не е съумял да се пребори с конкуренцията

Ейгънбърг е уведомил продуцентите на сериала за казуса си, още когато те са се свързали с него за завръщането му, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР