Когато Арсенал спечели Висшата лига, очаквам Тен Хаг да коленичи

...
Когато Арсенал спечели Висшата лига, очаквам Тен Хаг да коленичи
Коментари Харесай

ТВ водеща: Очаквам при титла на Арсенал Тен Хаг да коленичи пред мен!

" Когато Арсенал завоюва Висшата лига, чакам Тен Хаг да коленичи пред мен и да ме моли за амнистия, както и да се извини на Роналдо за шокиращата липса на почитание, която прояви към него ", съобщи телевизионната водеща Лаура Уудс.

Пиърс Морган вбеси в допълнение доста от почитателите на Манчестър Юнайтед. А и такива на други тимове също.

Скандалният английски публицист, или по-точно изявлението му с Роналдо бе главната причина за раздялата на " алените дяволи " и португалеца, след което откри метод да подразни почитателите още повече.

Но си откри майстора.

" Първо, ще би трябвало да обяснят на Тен Хаг кой си ти ", отвърна го Лаура Уудс по talkSport, до момента в който Морган гостуваше в предаването ѝ.

Уудс е едно от красивите лица на футбола във Англия. Родена е през 1987-а в покрайнините на Лондон, приключва публицистика в влиятелния университет в Кингстън. Дипломира се през 2009-а и от този момент работи в " Скай Спортс ".

Работи за " Скай Спортс " до предходната година, като се изкачва по цялата стълбица от елементарен помощник-редактор до водещ и продуцент. Лаура отразяваше всекидневно Евро 2016, след което стана водеща на известното предаване " Super Sunday ".

През 2020-а стартира да се изявява и по радиото " talkSport ". Превърна се в главен водещ на утринното предаване през седмицата, а в този момент е водеща на " Sports Breakfast ", което се излъчва в понеделник, вторник и сряда. Именно там Уудс запуши устата на Пиърс Морган.

35-годишната англичанка работи още за " DAZN ", " iTV " и " Amazon ".

Уудс е голям почитател на Арсенал, какъвто, апропо е и Морган, само че това не ѝ попречи да отбрани мениджъра на Юнайтед от нападките му.

Със сигурност, Лаура чака с неспокойствие обичаните ѝ " артилеристи " да вдигнат купата във Висшата лига, към която момчетата на Микел Артета са се устремили този сезон. Това би била първа купа за Арсенал от тима на Непобедимите през 2003/04.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР