Когато Алисън Джани се качи на сцената, за да получи

...
Когато Алисън Джани се качи на сцената, за да получи
Коментари Харесай

Крадена ли е роклята на Алисън Джани с която получи Оскар?

Когато Алисън Джани се качи на сцената, с цел да получи своя “Оскар” за ролята си в “Аз, Тоня”, всички погледи бяха вперени в нея.

Заслугата частично беше и на елегантната алена рокля, която актрисата беше избрала за появяването си на 90-ите награди на Американската кино академия.

Тоалетът е дело на ливанската дизайнерка Рийм Акра и е особено направен за Алисън, която да го облече в блестящата нощ.

Проблемът е, че дизайнът се оказа краден. Или най-малко по този начин твърди сътрудника на Акра Марк Боуър, който се оплака в профила си в Instagram. Той разгласява фотография на Джани, паралелно до кадър от негово ревю, от който ясно проличава какъв брой си наподобяват двете рокли.

“Казват, че това е най-искрената форма на хвалебствие,” написа Боуър, като в коментара си под поста е отбелязал и известния акаунт Diet Prada, станал прочут с това, че вади на бял свят случаите на плагиатство в стилната промишленост. Според уеб страницата Women’s Wear Daily, Марк е коментирал и фотография на Алисън в профила на Рийм Акра, под която написал “Копие, копие, копие”. По-късно обаче, коментарът му бил заличен.

“Хората се обадиха, с цел да ни поздравят за роклята,” споделя Пол Марголин, президент на компанията на Боуър. “В предишното не сме имали проблеми с Рийм. Знам, че тя харесва Марк и съм сигурен, че следи работата му. Дали самата тя, или някой от екипа й, или пък стилист, е видял роклята и е изискал да я създадат, няма по какъв начин да знаем. Но е реалност, че тя не е известна с минималистичните си дизайни, а с деликатното апликиране на пайети и камъни. Така че сигурно някой е видял роклята.”

Интересен факт е, че певицата Мери Джей Блайдж носи същата рокля на корицата на новия брой на списание Ebony.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР