Когато 15-ти септември чука на вратата, Лидл България отваря пряк

...
Когато 15-ти септември чука на вратата, Лидл България отваря пряк
Коментари Харесай

Всичко на едно място за свеж старт на учебната година до 19 септември в Lidl

Когато 15-ти септември чука на вратата, Лидл България отваря директен път към преференциалните, комфортни и функционални оферти за възпитаници в магазините си в цялата страна. Те приветстват всички “свежари в час ”, които да заредят учебните си раници с всичко най-необходимо - от тетрадки до моливи и гумички. Офертите в магазините на веригата са настоящи до 19 септември в това число, с цел да могат родителите да приготвят своите малчугани за новата идна образователна година.

Блокчета за изобразяване, калкулатор или външна батерия - всичко, което може да потрябва на детето в час, е на една ръка разстояние. В Lidl можете да помислите и за ободряване на детската стая с уместно бюро, долап или въртящ се стол. Можете да организирате и есенния дрешник със свежи попълнения както за дребните, по този начин и за по-големите възпитаници с комфортни, функционални и съвременни оферти, които дават отговор на всеки усет и ще ги трансфорат в същински звезди по коридорите в учебно заведение или вкъщи.

За най-малките Lidl предлага и многообразие от занимателни игри, детски мозайки, пъзели и още доста и за девойките, и за момчетата. Те развиват въображението и моторните умения на децата, като в същото време им разрешават да се забавляват по детски с обичаните игри.

Повече информация за настоящите и идни специфични оферти на Lidl за учебно заведение и детската градина можете да видите на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР