Кога беше диагностицирана Кейт? Ракът на Кейт беше диагностициран след тежка

...
Кога беше диагностицирана Кейт?
Ракът на Кейт беше диагностициран след тежка
Коментари Харесай

Не казват какъв е ракът на Кейт

Кога беше диагностицирана Кейт?

Ракът на Кейт беше диагностициран след тежка интервенция на корема през януари. Дворецът Кенсингтън сподели, че това се е случило: „ След като следоперативните проби са приключени и резултатите са прегледани “.

Какъв тип рак е?

Не е доказано какъв тип рак има Кейт, нито в какъв етап и тази информация ще остане поверителна. Дворецът сподели: „ Няма да споделяме спомагателна персонална здравна информация. Принцесата има право на здравна дискретност, както всички ние. “

Как беше диагностициран?

Първоначално лекарите смятаха, че положението на Кейт не е раково и се счита, че нито един от тестванията, които е направила, не е отбелязал рак. След нейната интервенция последвалите проучвания откриха, че е налице рак. Дворецът Кенсингтън сподели, че ракът е диагностициран „ след привършване на следоперативните проби и обзор на резултатите “.

Какво лекуване има Кейт?

Кейт стартира превантивна химиотерапия в края на февруари. Дворецът Кенсингтън сподели: „ Принцесата към този момент е на път да се възвърне, откакто е почнала курс на превантивна химиотерапия. “ Колко дълго ще продължи лекуването зависи от медицински съвет. Дворецът няма да споделя детайлности за това къде се лекува Кейт.

Защо Кейт не споделя диагнозата?

Разбираемо е, че Кейт е желала време и пространство, с цел да се помири с диагнозата си рак и да се възвърне от коремната си интервенция, преди да разгласи новината на света. Кейт и Уилям избраха да изчакат, до момента в който трите им деца се откъснат от учебно заведение за великденските си ваканции. Дворецът Кенсингтън сподели: „ Принцесата искаше да показа тази информация, когато тя и принцът почувстваха, че е уместно за тях като семейство. “

Лекува ли се Кейт по Националната здравна работа (NHS)?

Първоначалната интервенция на Кейт се организира в частна болница в Лондон, наречена The London Clinic, макар че не е известно къде и по какъв начин принцесата получава актуалното си лекуване. Дворецът Кенсингтън няма да споделя тези детайлности. Предполага се, че медицинският екип на Кейт ще вземе поради редица фактори за нейното здраве, в това число евентуалното влияние върху други пациенти.

Кога Кейт ще се върне към кралските си отговорности?

Кейт сподели, че се надява да се върне на работа незабавно щом се оправи, само че изясни, че към този момент е фокусирана върху лекуването си. Тя сподели: „ Работата ми постоянно ми е носила надълбоко възприятие на наслада и чакам с неспокойствие да се върна, когато мога, само че към този момент би трябвало да се съсредоточа върху цялостното възобновяване. “

Дворецът Кенсингтън сподели: „ Принцесата ще се върне към формалните си отговорности, когато получи позволение за това от нейния медицински екип. Тя е в положително въодушевление и е фокусирана върху цялостното си възобновяване. “ Те също по този начин споделиха: " Дворецът Кенсингтън ще даде информация, когато настъпи подобаващият миг и принцесата може да възобнови работата и отговорностите си. "

Кога Уилям ще се върне към публичните си отговорности?

Известно е, че Уилям ще се върне към публичните отговорности, когато децата му се върнат на учебно заведение след великденската почивка. Дворецът Кенсингтън сподели: „ Принцът ще продължи да балансира сред поддръжката на брачната половинка и фамилията си и поддържането на формалните си отговорности, както прави от началото на годината. “

Какво сподели кралят?

Бъкингамският замък сподели в изказване в петък: „ Негово Величество е „ толкоз горделив с Катрин за нейната храброст да приказва по този начин, както го направи “. След времето, прекарано в болница дружно, HM „ остана в непосредствен контакт с обичаната си снаха “ закон през последните седмици. И двамата Техни Величества „ ще продължат да оферират любовта и поддръжката си на цялото семейство в този сложен миг “.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР