Кофеинът - стимулатор на централната нервна система. Дава ни сила,

...
Кофеинът - стимулатор на централната нервна система. Дава ни сила,
Коментари Харесай

Обичате кафе? Разберете кога е добре да го пиете!

Кофеинът - стимулатор на централната нервна система. Дава ни мощ, усъвършенства концентрацията и вниманието, както и скоростта на реакциите. Но и при него има странични резултати. Злоупотребата с кафе може да аргументи прочувствена превъзбуденост, ускорено движение при говорене, гадене, безпокойствие и бодърствуване.

Чувството за жизненост след чаша кафе може да се резервира до шест часа. Ето за какво, времето, в което одобряваме стимулиращата напитка, е от огромно значение. Какво предлагат специалистите?

Възрастта е от голяма важност

Сутрешната чаша кафе потвърдено усъвършенства работата и концентрацията при младежите. През 2016 година бе извършено изследване, в което са взели присъединяване възпитаници, които постоянно пият кафе.

Тестовете, които проверявали действието на кафето, се провели в 6 часа сутринта и 2 часа следобяд. Оказало се, че резултати имало единствено след утринната чаша кафе, само че не и след следобедната.

От друга страна, хората, които са в по-напреднала възраст, могат да пият кафе след обяд, тъй като тогава то ще им подейства повече.

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР