Кофас България има нов финансов директор. Моника Иванова официално встъпва

...
Кофас България има нов финансов директор. Моника Иванова официално встъпва
Коментари Харесай

Моника Иванова е новият финансов директор на Кофас България

Кофас България има нов финансов шеф. Моника Иванова публично встъпва в служба от 1-ви март. Тя стартира кариерното си развиване в компанията още до момента в който е студент - бакалавър " Финанси " в УНСС през 2016 година След като сполучливо приключва 5-месечния си стаж в отдел " Бизнес информация ", тя е назначена във финансовия отдел на позиция младши финансов инспектор през 2017 година

Оттогава Моника Иванова развива своите умения и процедура в региона на финансовите и счетоводните интервенции, черпейки опит от финансови мениджъри и експерти в сферата. Само три години по-късно, тя е нараснала в заместител финансов управител, а от 1-ви март 2022 година ще стъпи в служба като основен финансов шеф и най-младият чиновник на подобен пост всред всички 100 офиса на Кофас по света.

" Щастлива съм от гласуваното към мен доверие и получената опция да развъртвам професионалния си опит като част от екипа на Кофас в България. Динамиката на работата, сферата на активност и обмяната на опит с сътрудници на международно равнище ми дават упоритост да продължа да модернизирам себе си. Но това е и огромна отговорност за мен. Вярвам, че финансовата сфера предлага огромни благоприятни условия за професионално и личностно развиване за младежите като мен ", споделя Моника Иванова.

" За нас е наслаждение и горделивост да обявим новия финансов шеф на Кофас България. Нашата цел постоянно е била да бъдем най-гъвкавия кредитен осигурител в страната и света, и знаем, че зад тази поръчка би трябвало стоят хора, които имат предпочитание да усъвършенстват финансовите услуги и да подтикват стратегическите процеси в компанията. Моника Иванова бързо потвърди своите умения и качества, уверен съм, че ще се оправи чудесно със отговорностите и отговорностите на новата си позиция ", споделя Пламен Димитров, шеф на Кофас България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР