Кое е фалшива новина господин Петков? Този въпрос задава Соня

...
Кое е фалшива новина господин Петков? Този въпрос задава Соня
Коментари Харесай

Кое е фалшива новина господин Петков?

Кое е подправена вест господин Петков? Този въпрос задава Соня Колтуклиева в собствен коментар във Фейсбук.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Хората желаят да знаят по какъв начин ще ги пазят от високите цени и от подправените вести – сподели преди малко Кирил Петков в Народното събрание.

Вие ли сте новият “министър на истината ”, репликира го Цвети Борисова, репортерката на ПИК? Не последва отговор. Вчера “Мумурандума ” разгласи, че би трябвало да има нови регулаторни органи, с цел да закрият медии като ПИК.

Кое е “фалшива вест ”:

1. “Парапета ” ли? И последвалият контракт за Лена Бориславова сред ББР и адвокатската фирма “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ” ли?

2. Срещата на Кирил Петков със Спас Русев в столичен хотел ли? Опитът му обществено да въздейства на Комисия за защита на конкуренцията, провокирал острият отговор на регулатора да не му се меси.

3. Срещата на Лена Бориславова в столичен ресторант с шефа на ББР Цанко Арабаджиев (подписал упоменатия контракт с кантората) в работно време ли?

4. Бизнес-партньорството на Кирил Петков и Николай Денков от 2018 година ли? Договорите, предоставени от министъра на образованието Николай Денков на адвокатската фирма на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев ли?

5. Фактурите, открити от Делян Добрев за заплащания към “Газпром ”, показани в студиото на ПИК тв ли?

6. Сметките на Делян Добрев за финансиране на Путин през Лукойл за 5,8 милиарда евро, направени в ефира на ПИК тв ли?

7. Полетите с държавния аероплан за половин милион лв. за 6 месеца, до момента в който е министър председател ли?

8. Договорите на Министерски съвет с бизнес-партньорката на жена му Линда, със брачната половинка на Радан Кънев по време на кабинета “Петков ” ли?

9. Натискът върху Александър Йоловски за уреждането на другарски компании за поемането на поръчки в Министерството на електронното ръководство, на среща в нощен бар против дома му, поради което министърът върви с защита от 5 месеца, а в СГП е формирано досъдебно произвеждане – и това ли?

10. Информацията за офиса на фондацията на Кирил Петков и Николай Денков, както и на Провиотик, в “публична държавна благосъстоятелност ” – постройка, подаяние на Софийския университет ”, ли?

Кое не е истина и за какво Кирил Петков, макар готовността на ПИК да разгласява негови опровержения и мнения, в никакъв случай не го стори? Гузна съвест, а?!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР