КОД е създадена, за да се бори и отстоява ценностите,

...
КОД е създадена, за да се бори и отстоява ценностите,
Коментари Харесай

Петър Москов: Част от българската десница е фалшификат

КОД е основана, с цел да се бори и отстоява полезностите, в които за жалост се провали досегашната българска десница - да скъса с съветската взаимозависимост, да скъса със социализма, да скъса с посткомунистическия октопод на комунистическата олигархия, който души стопанската система ни. КОД ще върне в българската политика десните полезности, които бяха изоставени и неглижирани от определящите се като десни партии в Народното събрание - обичайните фамилни и християнски полезности и фундамента на индустриалния капитализъм. Това е КОД, това е същинското дясно. И борбата на КОД ще принуди парламентарната десница или да се върне при тези десни полезности и да се бори за тях или да се демаскира като подправена постсоциалистическа реплика на десница.

В българския парламент през последните години преобладават левите политики и това жестоко нарушава салдото в политическия спор. Доказателство е и фактът, че Българска социалистическа партия имат самочувствието, че през последния мандат, да вземем за пример, когато управляваше в коалиция с сякаш десни партии, не е взето нито едно дясно политическо решение и това е главната им горделивост в сегашната акция.

Битката на българската и на европейската десница е с два съперника. Първата е разкъсване със зависимостта от старите постсъветски комунисти и Кремъл, а втората е опълчване на новите европейски марксисти. Двете борби би трябвало да вървят по едно и също време, Това са двете лица на една и съща монета. Смисълът и отговорността на десницата е да се опълчи на това, тъй като в противоположен случай просто ще сменяем руския комунизъм със зелен комунизъм. 

Ролята на КОД в идващия парламент ще е да наруши този ляв и прокремълски дисбаланс, който ни обрича на социализъм и на взаимозависимост от Русия, и да обезпечи чуваемост за десните и за проевропейските решения. Присъствието на КОД ще принуди всички определящи се като десни или дясноцентристки партии или да застанат на същински десни и антипутиновски позиции или да се признаят за посткомунистически фалшификат. КОД може да е ключът към това в идващия парламент да има същинско дясно болшинство. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР