Коалицията ще води открита и позитивна кампания, но няма да

...
Коалицията ще води открита и позитивна кампания, но няма да
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС откри предизборната си шатра в Бургас с амбиция да върне стабилността в държавата след 2 април

Коалицията ще води открита и положителна акция, само че няма да спести рецензии към предходните ръководещи

Убедени сме, че след 2 април ще имаме държавно управление с мандат на ГЕРБ-СДС. Това е належащо, с цел да осигурим непоклатимост в страната. Всички видяха какво се случва, когато не сме в ръководството. Това сподели регионалният координатор на ГЕРБ в Бургас Иван Алексиев. Той дружно с претендентите от листата за 2 МИР-Бургас откриха предизборната шатра, която се намира до Часовника. Такава има и на пл. " Тройката ".

На откритите приемни бургазлии ще могат да се срещнат с предизборната платформа на ГЕРБ-СДС, да беседват с кандидат-депутатите, да им показват своите хрумвания и въпроси.

Иван Алексиев съобщи, че, както постоянно, ще водят положителна акция, само че няма да спестят рецензии и ще покажат всички неуредици, пропуски на предходното ръководство. 

„ Последните 2 години още веднъж за всичко сме отговорни ние от ГЕРБ, само че действителността е, че ние сме в съпротива и не управляваме. Трябва ни непоклатимост, с цел да може хората да живеят умерено. Но с всеки ден се изненадваме от нелепостите на държавното управление на Политическа партия. Символичният митинг от през вчерашния ден на риболовците по Южното Черноморие – заповедта, която е издадена и която не разрешава риболова на дребномащабните риболовци с лодки от 6 до 10 метра в 2-километровата зона с мрежи, значи, че целият занаят умира. Но никой не споделя по кое време е издадена тази заповед. Всяка година се издава такава, само че за 2023 година няма. Последната е от февруари 2022 година, подписана от министъра на земеделието Иван Иванов – от квотата на Българска социалистическа партия  в постоянното държавно управление на „ Продължаваме промяната ”. Виждате ли за какъв цинизъм става въпрос? Българска социалистическа партия мисли за хората, а в това време министърът на Българска социалистическа партия подписва заповед, с която обрича всички риболовци – от Резово до Дуранкулак – на гибел. Над 2-километровата зона е рисково. В същото време споделят, че ние сме отговорни за всичко. А Политическа партия, още веднъж с максимален цинизъм, разсипват следващия занаят по българското Черноморие. Същото е с туризма. Веднага давам образец – Летище Бургас. Правим толкоз срещи с „ Фрапорт ”, а най-после единствено усмивки, обещания и нищо. Летище Бургас не работи. Туризмът не се развива. А като разсипят бранша, рибарството, на нас какво ни остава в Бургаски район? Нищо “, безапелационен е Иван Алексиев. 

 



На 17 март, петък той ще участва на Комитет по наблюдаване по морско дело и риболовство, където ще се преглеждат проблемите с развиването на дребномащабния лов на риба в новия програмен интервал. Там Иван Алексиев ще показа заповедта. 

„ Ще ги запитвам по какъв начин виждат развиването на дребномащабния лов на риба и създаване на лодкостоянки и пристанища, като в това време Политическа партия забрани риболова в 2-километровата зона. Къде е корупцията и кой прави корупция? Точно Политическа партия. Забраняват риболова, а в това време притеглят пари по морско дело и риболовство. Къде ще отидат тези пари? Ще ги откраднат. Кирил Петков и Асен Василев са целяли това – да откраднат едни пари по европейските стратегии, само че да настояват, че ГЕРБ са ги откраднали. Едно крадливо и корумпирано ръководство на Политическа партия, което се потвърждава с обстоятелства “, сподели още регионалният координатор на ГЕРБ.

Иван Алексиев акцентира още, че съгласно предварителните разбори туристическият сезон ще е добър, само че при тази неустановеност в страната може и позитивните прогнози да не се осъществен.

Думите му бяха подкрепени и от втория в листата Любен Дилов, който съобщи, че против коалиция ГЕРБ-СДС има гневна опозиция.

„ Даваме си сметка, че сме изправени пред един „ Отечествен фронт “, който се е образувал, с цел да се бори против нас на тези избори. Гледаме с усмивка на това, тъй като към този момент ги видяхме в Парламента. Наясно сме какъв брой и какво могат. Наясно сме, че несъгласията сред тях са доста повече от това, което ги събира. Нашата задача е да победим на тези избори и да създадем държавно управление, което да стабилизира страната в един доста тежък миг. “, уточни Дилов.

Той акцентира, че ГЕРБ-СДС се пробва да подкрепя локалните управляващи, тъй като, с цел да се случват хубави неща в общините и кметовете да работят умерено, би трябвало да има постоянна страна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР