Коалицията Продължаваме промяната, Демократична България и Спаси София заложиха на

...
Коалицията Продължаваме промяната, Демократична България и Спаси София заложиха на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната, ДБ и Спаси София си разделиха районните кметове

Коалицията " Продължаваме промяната, " Демократична България " и " Спаси София " заложиха на равнопоставеност при систематизиране на претендентите за районни кметове на вота в София. Формациите още веднъж показаха претендента си за кмет на столицата Васил Терзиев. Всяка от обединенията получава по 8 места. Идеята е разпределението да регистрира размера и значимостта на регионите и всеки да има равна електорална тежест.

Всеки претендент за кмет имаше минути, в които се представяше посредством видео обръщение.  Основните проблеми, които съвсем всички се надяват да решат се са познатите - дупките в София, дефицитът на детски градини и възстановяване на инфраструктурата. ДБ още веднъж залага на досегашните си кметове Трайчо Трайков в " Средец ", Георги Илиев в " Слатина " и Димитър Божилов в " Триадица ". Делян Георгиев, който преди 4 година бе претендент на Българска социалистическа партия в този момент е в тима на ПП-ДБ и ще се бори за нов мандат в " Изгрев ".

Петко Горанов ще е претендент в регион Студентски, само че към този момент не от Демократична България, а като самостоятелен, по тази причина и обединението предлага нов човек на негово място - Еней Енчев. Ангел Стефанов още веднъж ще е в Овча купел, а Константин Павлов-Комитата в Лозенец. След свадите с Росина Станиславова и отстраняването й за спор на ползи Демократична България се разграничиха от нея. Румен Русев пое поста й, с цел да приключи мандата. Демократична България обаче са решили още веднъж да заложат на дама за идващите 4 година - Цвета Николаева.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР