Коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“ са изпълнили всичко, което

...
Коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“ са изпълнили всичко, което
Коментари Харесай

Василев: Изпълнихме всички искания на ГЕРБ

Коалицията „ Продължаваме промяната – Демократична България “ са изпълнили всичко, което ГЕРБ са поискали от тях при представянето на проектокабинета. Това заяви в Народното събрание през днешния ден съпредседателят на Политическа партия Асен Василев след изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че партията му още през днешния ден стартира диалози с другите политически сили, откакто двете най-големи обединения не съумяха да се схванат.

Всичко, което желаеха от нас, го направихме. Представихме кабинет, с цел да имат те цялостната информация и да вземат виновните решения за страната. Ако не съумеят, ние към този момент показвахме каква е програмата и състава на кабинет. 

Той добави, че „ Продължаваме промяната – Демократична България “ ще търсят поддръжка от всички партии, в случай че се стигне до осъществяването на втория мандат. 

Ако се стигне до втори мандат, ще приказваме с всички политически сили за поддръжка на този кабинет “, съобщи Василев.

По думите му ГЕРБ е партията спечелила изборите, първият мандат отива при тях и те би трябвало да го осъществят под една или друга форма. 

Това е право на ГЕРБ, те са първа политическа мощ, първият мандат отива при тях, би трябвало да предложат решение. Всичко, което те желаеха от нас, го направихме, видяхме плана на кабинет, имат цялостната информация да вземат виновните решения за страната “.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР