Коалицията ПП-ДБ подготвя списък с имена на министри. Съвсем нормално

...
Коалицията ПП-ДБ подготвя списък с имена на министри. Съвсем нормално
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Правим списък с министри. Кирил Петков: Не правим списък с министри


Коалицията ПП-ДБ приготвя лист с имена на министри. „ Съвсем обикновено е да се държим отговорно. Ще покажем, че имаме и кабинет. Борисов няма кабинет, дори не го и демонстрира ”, съобщи депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев пред Нова NEWS.

Няма обща управническа стратегия. Ние с втория мандат ще предложим управническа стратегия. Каква е тази фиксация върху втория мандат? Борисов ще върне ли мандата? Когато се стигне до нас с втория мандат, ще приемем нужните стъпки ”, сподели Ананиев.

Запитан ще обсъдят ли с ГЕРБ подготвяния от тях лист за министри, той даде обещание, че ще разгласят листата обществено: „ Когато пристигна нашият ред, ще предложим управническа стратегия с съответни лица, които могат да я изпълнят. ”

До вторник всяко име, стартирано за министър, е слух, разгласи от своя страна съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. „ Ние сме сега в развой на взимане на политическите решения с всичките органи на нашите партии в нашата коалиция. Този развой няма да свърши до идващия вторник. Дотогава няма да се занимаваме с никакви клюки, с никакви имена и няма да се съобразяваме с непознати графици. Благодаря ви! “, сподели Петков и отхвърли да дава отговор на повече въпроси.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР