Коалицията от партии "Демократична България", по-известни заради постоянните си изцепки

...
Коалицията от партии "Демократична България", по-известни заради постоянните си изцепки
Коментари Харесай

ДеБъ протестират по хавлии, но объркаха министерството


Коалицията от партии "Демократична България ", по-известни поради непрекъснатите си изцепки като ДеБъ, организира тази заран пред Министерство на околната среда и водите. Те от седмици се пробват да употребяват рецесията с водата за политически цели и всяват неуравновесеност измежду жителите на Перник, а пробваха да основат безпорядък и в центъра на София.
Групичката им обаче бе прекомерно малобройна, с цел да бъде въобще видяна. Присъстваха 8 (осем) последователи на ДеБъ, които носеха празни бидони за вода и не бяха взети за пенсионери на път към минералните извори в центъра, единствено с помощта на част от дегизировката им.
Двама от тях се бяха преметнали с хавлиени кърпи през врата, а един даже беше намъкнал халат за баня, което провокира смях у преминаващите жители.
Комичен е също и фактът, че напиращите за властта дебейци, за които обаче гласоподават единствено роднините им, бяха объркали и министерството, където да изложат настояванията си. Защото за ВиК дава отговор Министерството на районното развиване и благоустройството, а не Министерство на околната среда и водите.
Всъщност където и да стачкуват, това е чисто политически акт с предупреден смешен край./ПИК

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР