Коалицията ГЕРБ-СДС започва разговори с всички парламентарно представени партии за

...
Коалицията ГЕРБ-СДС започва разговори с всички парламентарно представени партии за
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС с брифинг от парламента

Коалицията ГЕРБ-СДС стартира диалози с всички парламентарно показани партии за поддръжка на първия мандат, в който ще предложи държавно управление на малцинството.

 



Днес водачът на обединението Бойко Борисов разгласи, че ще беседва с останалите политически сили за кабинет на малцинството с първия мандат, най-малко за 6 месеца. Ако не получи единодушие, първата политическа мощ ще предложи и различен вид " кабинет от персони ".

" Би могло, на тези диалози ще се приказва с тях и това не е коалиция, в тази обстановка отговорността е на всички партии обаче, в това число и " Възраждане ", да се направи един кабинет от персони. Това го споделям за първи път. Защото, дублирам, при тази обстановка, днешната, бюджет няма да бъде признат ".

По думите му диалозите с ПП-ДБ не са завършили, тъй като въпреки всичко имат обща законодателна стратегия, сподели Борисов. Но след поръчката на втората политическа мощ, че няма да ревизира проектокабинета си, Борисов отсече, че няма да търпи " нахалното им самочувствие ".

Разговорите с парламентарните групи стартират още през днешния ден и ще се водят от водача на парламентарната група Десислава Атанасова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР