Коалицията е сложна, при всеки спор понякога приличаме на шумна

...
Коалицията е сложна, при всеки спор понякога приличаме на шумна
Коментари Харесай

Гюров: Коалицията понякога прилича на шумна италианска фамилия

Коалицията е комплицирана, при всеки спор от време на време приличаме на шумна италианска фамилия, само че постоянно съумяваме да стигнем до верните отговори. Всяко тестване ни прави по-силни. Това съобщи Андрей Гюров пред Българска национална телевизия.

Още от началото, на влизане в ръководството се сблъскахме с доста рецесии, идната наям да бъдзе освен това.

Стремежът ни е да защитим правилата и ангажмиентите, които сме поели.

Бихте ли дали оръжие на Украйна и дза изгоните Митрофанова Такива решения биха били взели полесни, само че обединението ни е разнолика – Не мога да кажа, че има еднопосочни решения. Принципът на който е събрана Политическа партия е,че всеки има право на мнение.

На въпрос дали откакто Има Такъв Народ не желаят да гласоподават за него, а Политическа партия им стопира парите за пътища, Гюров отговори:

" Искахме обединението да има общ претендент и направихме всичко в комисия и пленарна зала да създадем процедурата по този начин, че да има време за съвещания.

За страдание не бяхме подкрепени. Но не мисля, че моментът е сериозен – виждаме, че има два профила на претенденти с друга известност и всеки може да прецети кой е подобаващ. ", изясни Гюров

Тук става въпрос за това че има едно завещание от предходното управление- имаме пътища, които въпреки да бяха знак а предходното ръководство, са в трагично положение ОТ друга страна има струпване на контракти, които основават юридически проблеми. Автомагистрали от последните години са сключили контракти за над 1 милиард. Не са минали през транспарантни публични поръчки, а има отпуснати над 950 млн. Лева авансово, въпреки че няма контракти.

Искаме когато влезе решението в Народно събрание, да бъдем сигурни, че тези 620 милиона ще отидат за свършена работа. Сега юристите подготвят публицистична корекция и да подсигурим нещата.

Имам тапия за лекар – от Виенския университет. Имам бакалавър с отличен в Съединени американски щати. Това не е проблем – в англосаксонската система това е обикновено. Не съм работил в българската система, разясни канидатът за началник на Българска народна банка.

Когато сме във валутен ръб, няма лична парична политика, само че би трябвало да се изчистят насъбрани опасности в банковата система, битка против пране на пари, корупция – това са нещо, които до момента Българска народна банка е била пасивна. Следващият мандат може да се разчистят такива корозивни капитали.

За приемането в еврозоната – банката би трябвало да направи масирана акция, с цел да стане ясно за какво приемането на еврото е нещо положително.

·

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР