Коалицията е отворена за сътрудничество и взаимодействие с други партии,

...
Коалицията е отворена за сътрудничество и взаимодействие с други партии,
Коментари Харесай

БСП запазва формата на коалиция БСП за България

Коалицията е отворена за съдействие и взаимоотношение с други партии, сдружения на гражданското общество и Неправителствени организации, оповестяват от Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия препотвърди досегашния формат на коалиция от партии "БСП за България ". Освен Българска социалистическа партия, в обединението вземат участие партиите Политически клуб "Екогласност ", Комунистическа партия на България, "Нова зора " и Политически клуб "Тракия ".

Коалицията ще взе участие в парламентарните избори с общи листи, в президентските - с общи претенденти за президент и вицепрезидент на Република България, както и с общи листи за общински съветници и кметове и за членове на Европейския парламент.

В съдружния контракт се акцентира, че участниците в обединението се ангажират с общите позиции, единните дейности и споделена отговорност по цялостната активност на обединението в законодателната, изпълнителната и локалната власт.

Коалицията е отворена за съдействие и взаимоотношения с други партии, сдружения на гражданското общество и неправителствени организации, показват още съдружните сътрудници.

Партньорите от "БСП за България " ще сключат и съглашение за поддръжка, взаимоотношение и съдействие с други партии и цивилен сдружения. Партиите и сдруженията ще работят за предизборното активизиране на своите членове и симпатизанти и присъединяване на изборите за 45-то Народно заседание.

"В тази тежка за България обстановка както в здравен, по този начин и в социално-икономически проект, сме длъжни да предложим на обществото и осъществяваме стратегия за излизане от рецесията и преустановяване на пагубното ръководство на ГЕРБ. Страната се нуждае от радикална смяна, която да приключи разрухата и хаоса във всяка сфера на обществено-политическия живот ", безапелационни са съдружните сътрудници от "БСП за България " в съглашението препоръчано на партиите и сдруженията отвън обединението. Общата съгласуваност на дейностите ще се реализира от Националния избирателен щаб на Българската социалистическа партия и щабовете по места.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР