Коалиция “Синя София ще е името на дясната политическа алтернатива,

...
Коалиция “Синя София ще е името на дясната политическа алтернатива,
Коментари Харесай

Коалиция „Синя София“ застава зад проф. Вили Лилков, издига районни кметове и общински съветници в столицата

Коалиция “Синя София ” ще е името на дясната политическа опция, която застава зад Вили Лилков за кмет на столицата. Тя ще издигне и претенденти за районни кметове, общински съветници на София и в някои обитаеми места в региона. Това стана ясно през днешния ден на конференция в Българска телеграфна агенция, на която взеха присъединяване проф. Вили Лилков, Иван Сотиров, доктор Петър Москов, доктор Любомир Канов, Мартин Табаков, докторИрена Тодорова, Стефан Москов, Людмила Андровска, Георги Папакочев,Росен Елезов и Владо Боянов.

През септември ще обявим подробна стратегия и визия за ръководството на София, уточни Вили Лилков. Искаме сигурен, съвременен, интелигентен и многофункционален град, който да натъртва на естествената хубост, да има зелени коридори към реките, да съчетава опциите, които дават Витоша и минералните избори. София би трябвало да премине в 21 век, да се трансформира от град с национално в град с европейско значение. Левите единствено дават обещание, само че аз декларирам, че смяната стартира в този момент, посочи проф. Лилков.

От през днешния ден Гражданската самодейност, която издигна Вили Лилков за кмет на София, се трансформира в дясна политическа опция, наречена " Синя София ". Това е политическата войска, която ще се опълчи на арогантната проява на Държавна сигурност и наследниците на комунистическата номенклатура да се върнат в политическата власт, откакто през прехода унищожиха българската стопанска система, задушиха всяка свободна самодейност и по престъпен метод овладяха целия държавен запас, посочи водача на КОД Петър Москов.

Според него тази коалиция е опция по едно и също време на кандидатурата на Държавна сигурност, издигната от ПП- Демократична България и на кандидатурата на ГЕРБ, които бягат като демон от тамян от опцията да се оформи в дясно от тях мощна дясна опция.

Бившият народен представител от Съюз на демократичните сили Иван Сотиров подчертава, че се стремят към бистрота и битка с мафията и олигархията. Според него преходът не е позволил да се сътвори резистентен политически хайлайф, а е минал под знака на олигархията.

Към този миг кандидатурата на проф. Лилков има поддръжката на десните обединения КОД, Български земеделски народен съюз – София, Демократично деяние, Национална движение „Симеон Втори", Български либерален конгрес и Съюза на репресираните.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР